Annons:

Nu blir det premiär för Travel News Talks

Travel News Talks är vårt nya tv-program som kommer att sändas i tio veckor. Första programmet släpps på travelnews.se, Youtube och i sociala medier den 19 mars. 

Varje fredag morgon skickar vi ut ett nytt avsnitt som tar tempen på de senaste händelserna reseindustrin. Programmet består att tre block. Först kommer en kort nyhetssammanfattning. Andra delen blir en längre intervju med en makthavare i reseindustrin. Avslutningsvis blir det ett panelsamtal med tre experter inom turism och resor. Första huvudgäst är Gunnar Larsson, generaldirektör på Sveriges äldsta myndighet Kammarkollegiet. Han är högaktuell just med de statliga lånen till paketreseföretagen och resegarantilagen som Riksdagens civilutskott vill utreda.

– Det är superkul att vi ska göra ett veckomagasin. Det har aldrig gjorts ett TV format tidigare som fokuserar på affärsmöjligheter och B2B inom resor, säger Travel News vd Nils Norberg. 

Programledare kommer att bli Travel News chefredaktör Viggo Cavling. Panelen premiärprogrammet består av Sofi Cederlöf, marknadschef på Flygresor.se, Camilla Zedendahl, vd på Kungl. Djurgårdens Intressenter och Jonas Thyberg, jurist på SRF.

Kommentarer är stängda.