Annons:

Slottsfogden kommer till Travel News Premium Talks

Slottsfogden Magnus Andersson är intervjugäst på Travel News Premium Talks den 2 juni på hotell Sheratons hörna mitt i Stockholm. Magnus Nilsson är alltså en av de huvudansvariga för Sveriges viktigaste besöksmål Djurgården med lika många gäster som kinesiska muren. - Vi är stolta och glada att en så viktigt person i svensk turism väljer att komma till vårt event. Jag är mycket nyfiken på Slottsfogdens planer på Djurgården, säger Nils Norberg, vd på Travel News.

En slottsfogde är anställd av hovstaterna och ansvarig för driften och utvecklingen av Kungliga Djurgården. Lite förenklat kan man säga att han är kungens man på den stora ön mitt i huvudstaden. 

Samtidigt som intervjun sker genomför Djurgården ett “trafikexperiment”i det att ön ska vara bilfritt för alla utom de boende under en långhelg. Det kommer att bli frågor om detta förstås, men också Gröna Lunds utvidgning och den nya bro från Strandvägen som planeras till ön parallellt med den gamla från 1800-talet. Kostnaden lär bli minst 100 miljoner. 

HÄR ÄR EN INTERVJU MED SLOTTSFOGDEN FRÅN JUNI 2021

Travel News Premium Talks är ett exklusivt event för våra premiummedlemmar som äger rum fyra gånger om året. Detta är andra gången vi gör detta arrangemang. Första gäst var SAS avgående presschef Freja Annamatz.

HÄR KAN DU KÖPA PREMIUM!

Kommentarer är stängda.