Annons:

Premium

Digital omvandling ger bättre koll på resor och utgifter

Att påskynda den digitala omvandlingen av resor och utgifter (T&E) kommer att vara avgörande för att uppnå företagens mål nästa år, enligt en ny studie utförd av Forrester Consulting, beställd av Amadeus Cytric Solutions.

Studien baseras på en undersökning av 525 beslutsfattare involverade i rese- och kostnadshantering för stora företag. Den avslöjar att det har skett framsteg i automatisering, där 80 procent av de globala svarandena uppger att T&E är mer digitaliserat jämfört med andra processer i deras företag. Detta att jämföra med en siffra på 67 procent när undersökningen senast genomfördes 2020. 

Undersökningen visade att förbättra integrationen mellan T&E-teknologier och andra företagssystem var högsta prioritet (81 procent). I genomsnitt är endast 38 procent av systemen integrerade med organisationers T&E-lösningar. 

Organisationerna är övertygade (87 procent) att förbättring av deras T&E-processer och verktyg är avgörande för att minska kostnaderna och öka effektiviteten i affärsverksamheten. T&E-hanteringsverktyg måste möjliggöra en samarbetande och effektiv reseboknings-, betalnings- och utläggsupplevelse. 75 procent av företagsledare tror att det är avgörande att förbättra sättet de hanterar T&E för att förbättra medarbetarnas upplevelse och erkänner att utmaningar med T&E-processer har en negativ…

Har du redan Premium? .

Läs vidare med Premium

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium