Annons:

Annons:

Vi vill träffa resebyråer och researrangörer

Därför ska Discover America vara med på Travel News Market den 11 november. Här svarar Johnny Gardsäter på vår mässenkät.

Varför ska Discover America vara med på Travel News Market den 11 november? 
Discover America och våra medlemsföretag vill trots restriktioner som gör att många inte själva kan delta, visa att USA kommer att vara redo när resandet väl tar fart.

På mässan kommer vi att kunna förmedla kontakter och ge värdefulla tips om hur man reser till och i USA. En hel del material samt ett flertal företag kommer att finnas representerade i montern.

Vem på mässan vill ni helst träffa?
Vi träffar gärna både besökare och utställare då alla har en anledning att åka till eller lära sig mer om USA. Framför allt gäller det för resebyråer och researrangörer att vara beredda då det finns ett stort uppdämt behov av att resa till USA. Vi vet redan nu att ressugna svenskar är ute på nätet och letar förslag och flyg till deras nästa semester. När det är möjligt och dessa resenärer känner sig säkra kommer dom att boka resor igen. Vilken typ kommer att bero på tillgänglighet och budget vilket så klart är individuellt. En sak är säker och det är att resebyråernas rekommendationer har stor betydelse oavsett om dom är personliga eller förmedlas på annat sätt.

Senaste nytt från USA?
Självklart är det frustrerande att öppnandet tar sådan tid samtidigt som det är viktigt att det förblir öppet när den dagen väl kommer. Det är också bra att veta att USA har en stor inhemsk turism vilket gör att allt redan fungerar på ett tillfredsställande sätt. Flygplatser, hotell, destinationer och attraktioner har varit öppna ett bra tag vilket gör att nya rutiner som införts har kunnat förbättras löpande. 

Vi ses i Discover America Sweden´s monter på TNM 2021!

Namn: Johnny Gardsäter
Titel: Discover America Sweden, Chairman och Our Man In Scandinavia Sales & Marketing Director/Partner
Familj: Fru och tre vuxna barn
Bor: Strömma på Värmdö
Senaste resa: Höga Kusten
Reser aldrig utan: Mobil och träningskläder
Favorithotell: Har inte bott på hotell så mycket den senaste tiden men ett par hotell som överträffade våra förväntningar i Sverige var Ornö Skärgårdshotell, Ornö och Pelle Åbergsgården, Höga Kusten.
Flygbolag som jag åker helst med: Flyger gärna med SAS.
Favoritdestination bortom min egen: Syftet med resan avgör min favoritdestination som förutom USA är skidåkning i Österrike, kultur i Jordanien och mat & vin i Italien.
Min drömresa: Då jag reser ganska mycket så är en hel del avbockat men att åka motorcykel genom större delen av Europa har länge varit en dröm.
Detta vet vi inte om dig: Vad många kanske inte vet om mig är att jag gillar motorcyklar. Framför allt snabba som jag gärna kör på bana.

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
STRICCT TRAVEL expanderar!
Sista ansökningsdag:
8 oktober 2021
På nytt jobb

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.