Annons:

Annons:

Boka din biljett på reseindustrins största mässa helt gratis

Travel News Market, Skandinaviens största B2B-mässa för reseindustrin närmar sig. Över 200 företag och destinationer laddar upp inför eventet i Stockholm Waterfront Congress Centre den 7 november.  - Alla som arbetar i reseindustrin är välkomna till vår mässa. Det spelar ingen roll om du är vd för en researrangör eller arbetar med resor i ett callcenter, på vår mässa finns något för alla. Travel News Market har ett brett utbud av utställare och seminarier, men det bästa är att bara vimla runt på golvet och se vad som händer bakom nästa hörn, säger mässgeneral Andréas Näsman.

Här bokar du dig som besökare på mässan. Varmt välkommen.

När du är registrerad som besökare på mässan kan du se alla utställare och boka möte med företag och destinationer som du tycker är spännande. 

– Det är rekordstort intresse för mässan och det är kul att mötesbokningen har kommit i gång tidigt i år. Vi har i dagsläget över 800 bokade möten, säger mässgeneralen Andréas Näsman. Det är han som för fjärde gången sedan starten leder och utvecklar Travel News Market. 

Utställarna på mässan kan också se besökarna på mässan och bjuda in till möten från sitt håll. 

– Vi har jämfört våra besökares intresse och vem företagen vill träffa och ser en bra match. Vi vill skapa en bra mötesplats, men det är upp till varje aktör att driva sin egen affär, säger Nils Norberg vd på Travel News. 

Det enklaste sättet att vara med på mässan som företag eller destination är att boka ett ståbord och två stolar och ha möten. Men flera länder och företag vill sticka ut mer och verkligen synas. Stora utställare är Filippinerna som har en stor monter med ett tiotal utställare. Även Malaysia har en stor monter. Den största utställaren på mässan är Tyskland som har gått in som titelsponsor och deltar med 16 utställare. 

– Det är första gången vi har en titelsponsor. Tyskland syns i all vår kommunikation och jag hoppas att de kommer att bli nöjda. Vi har redan fått förfrågningar från andra länder om att bli huvudsponsor 2020, säger Nils Norberg vd på Travel News. 

Här bokar du dig som besökare på mässan. Varmt välkommen.

 

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.