Annons:

Annons:

Boka ditt möte på Travel News Market – 800 möten redan bokade

Det är bara några veckor kvar till Travel News Market, Skandinaviens största B2B-mässa för reseindustrin. Över 200 företag och destinationer laddar upp inför eventet i Stockholm Waterfront Congress Centre den 7 november.  - Det är stor intresse och det är kul att mötesbokningen har kommit i gång, vi har i dagsläget över 800 bokade möten, säger mässgeneralen Andréas Näsman. Det är han som för fjärde gången sedan starten leder och utvecklar Travel News Market. 

– Den senaste bokade utställaren är Geneve. Det är knappt att de får plats, vi är i princip slutsålda, säger Andréas Näsman. Han och Paul Riddez håller just nu håller på att lägga det komplicerade pussel som det innebär att ge alla utställare en bra plats på mässgolvet.

I samband med mässan ges det ut en mässtidning med alla utställare och intervjuer och enkäter med besökare på mässan. 

Det enklaste sättet att vara med på mässan som företag eller destination är att boka ett ståbord och två stolar och ha möten. Men flera länder och företag vill sticka ut mer och verkligen synas. Stora utställare är Filippinerna som har en stor monter med ett tiotal utställare. Även Malaysia har en stor monter. Den största utställaren på mässan är Tyskland som har gått in som titelsponsor och deltar med 16 utställare. 

– Det är första gången vi har en titelsponsor. Tyskland syns i all vår kommunikation och jag hoppas att de kommer att bli nöjda. Vi har redan fått förfrågningar från andra länder om att bli huvudsponsor 2020, säger Nils Norberg vd på Travel News. 

När du är registrerad som besökare på mässan kan du se i Trippus vilka företag som är på plats och boka möten. Företag kan också se dig och bjuda in till möten från sitt håll. 

– Vi har jämfört våra besökares intresse och vem företagen vill träffa och ser en bra match. Vi vill skapa en bra mötesplats, men det är upp till varje aktör att driva sin egen affär, säger Nils Norberg vd på Travel News. 

Här bokar du dig som besökare på mässan. Varmt välkommen.

 

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.