Annons:

Annons:

Dubai är idag en plats där människor från hela världen äntligen kan träffas igen

En av många utställare på Travel News Market den 11 november är Dubai. Här berättar Paul Sikic varför de är med och vem de vill träffa.

Varför ska Dubai vara med på Travel News Market den 11 november?

Det är Sveriges största mässa och en viktig mötesplats för branschen där vi får möjlighet att träffa samarbetspartners och kollegor i branschen.

Vem på mässan vill ni helst träffa?

Alla som är intresserade av att sälja resor till Dubai, både nya och gamla samarbetspartners!

Berätta om situationen för er just nu?

Redan förra sommaren öppnade Dubai sina gränser för internationella turister och besökare och redan från början har deras viktigaste mål  varit att säkerställa säkerhet och välbefinnande för alla,  genom att implementera nya, enkla och lättillgängliga riktlinjer. Den 1 oktober 2021 slog portarna upp till världsutställningen Expo 2020 i Dubai, där uppemot 192 länder deltar under temat ”Connecting Minds – Creating the Future. Så vi kan säga att Dubai är idag plats där människor från hela världen äntligen kan träffas igen.

Dubai är en stad som måste upplevas med egna ögon. Spektakulär arkitektur, fantastiska stränder och massor av kul aktiviteter för alla åldrar väntar på dig i Dubai.

Paul Sikic

Namn: Paul Sikic

Familj: Fru och 2 barn

Bor: Lidingö

Senaste resa: Köpenhamn

Reser jag aldrig utan: Kreditkort, mobiltelefon

Favorithotell:  Burj al Arab

Favoritreseapp: Flightradar

Flygbolag som jag åker helst med: Emirates

Favoritdestination bortom min egen: Alperna

Min drömresa: Det finns många destinationer som jag vill besöka, men just nu drömmer jag bara att få resa utan några begränsningar.

HÄR ANMÄLER DU DIG!

Det är gratis att gå som besökare. 
Vill ditt företag synas på mässan. Klicka här.

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Travel Consultant till Winberg Travel
Sista ansökningsdag:
5 november 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.