Annons:

Annons:

Inför TNM 2020: ”Glöm inte bort gästens vilja att resa och drömma”

Johan Rudolf, Country Sales Manager på Royal Caribbean International, är en besökarna på Travel News Market den 5 november. Här berättar han vem han vill träffa på mässan och vad han tror behövs för att reseindustrin ska klara sig igenom Corona. - Skapa trygghet genom information och tillgänglighet, men samtidigt inte glömma bort att inspirera gästen till att vilja resa och drömma.

Varför vill du gå på Travel News Market i år?
För oss har det varit viktigt att vara tillgängliga och visa lojalitet med att aktivt informera våra partners i branschen under hela 2020. Travel News Market blir ett naturligt steg för oss att fortsätta vara synliga och berätta om Royal Caribbeans arbete för att komma tillbaka och kryssa på ett säkert sätt. 
Vem vill du helst träffa?
Givetvis våra befintliga samarbetspartners som vi inte har haft möjlighet att träffa på länge men även se på nya möjliga samarbeten. Vi erbjuder kryssningar runt i världen men under 2021 kommer stort fokus ligga på Europa. Bland annat kommer vi kryssa från Stockholm nästa sommar, här tror vi det finns möjlighet att utveckla eller hitta nya samarbeten. Vi ser också fram emot att få träffa våra kollegor i kryssningsbranschen där vi tillsammans har ett viktigt jobb att lyfta kryssning som den fantastiska semesterform som det är!
2020 är året som reseindustrin aldrig glömmer. Vad ska reseindustrin göra för att överleva?
Skapa trygghet genom information och tillgänglighet, men samtidigt inte glömma bort att inspirera gästen till att vilja resa och drömma.
Vill du ge oss ditt bästa TNM-minne? 
Vi har aldrig ställt ut på TNM men har varit där som besökare tidigare och såg det då väldigt givande att möta alla kollegor i branschen, att bli uppdaterade om resebranschen i sig samt att delta på spännande seminarium.
——
Namn: Johan Rudolf
Titel: Country Sales Manager, Royal Caribbean International
Familj: Fru och två barn
Bor: Ängelholm
Senaste resa: Karibien i December 2019 med familjen
Reser jag aldrig utan: Mina Bose hörlurar.
Favorithotell: 1 Hotel South Beach I Miami
Favoritreseapp: Scan & Translate
Favoritdestination bortom min egen: Benahavis Marbella
Min drömresa: Rundresa i Japan
Detta vet vi inte om dig: Har en gång i tiden jobbat med rundresor på Borneo

Kommentarer är stängda.

Room Republic söker VD
Sista ansökningsdag:
15 oktober 2021
STRICCT TRAVEL expanderar!
Sista ansökningsdag:
8 oktober 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.