Annons:

Inför TNM2020: ”Förhoppningsvis boostar vi oss själva med energi och hopp”

Linda Bergelin är Marketing Manager på Sembo & DTF-Travel i Stenaline Travel Group. Hon kommer förstås till Travel News Market den 5 november på Stockholm Waterfront Congress center. Det är hennes andra mässbesök. - Mitt intryck att hela skandinaviska resebranschen är som en stor ”bit happy family” alla känner alla och många har varit i branschen väldigt länge, säger hon i Travel News inför mässan.

HÄR BOKAR DU DIN PLATS PÅ Travel News MARKET HELT GRATIS

Varför vill du gå på Travel News Market i år? 

Behovet av att möta samarbetspartners och kollegor i branschen är större än någonsin. Att tillsammans diskutera innovativa lösningar och förändringar gör förhoppningsvis att vi boostar oss själva med energi och hopp för att ta oss igenom denna tuffa tid.

Vem vill du helst träffa? 

Fokus på möten med nya partners, framförallt turistbyråer men även våra befintliga samarbetspartners som kan hjälpa oss att leverera bättre produkter.

2020 är året som reseindustrin aldrig glömmer. Vad ska reseindustrin göra för att överleva? 
Lyssna på våra kunders behov och deras ändrade beteendemönster i valet av köp av resor. Många kunder kommer kräva mer av oss i branschen både vad gäller digitalisering, flexibla avbokningar och hållbara produkter.
Vill du ge oss ditt bästa TNM-minne? Är det först besöket så beskriv dina förväntningar på mässan! 
Då jag är ganska ny i branschen och bara besökt TNM en gång (2019) så är mitt intryck att hela skandinaviska resebranschen är som en stor ”big happy family” alla känner alla och många har varit i branschen väldigt länge. Många härliga och spontana personer! Bästa minnet från 2019 är väl att jag vann en fin resa till Goa i Indien med Air India (som tyvärr inte blivit av under rådande situation).
Namn: Linda Bergelin
Titel: Marketing Manager, Sembo & DTF-Travel I Stena Line Travel Group
Familj: Gift med Anders, 2 tennistokiga pojkar Eddie & Malcolm på 13 & 15 och vår jaktcockerspaniel Frans
Bor: I Bjärred i Skåne, och sommarställe i Båstad
Senaste resa: Sydafrika i februari, vilket var magiskt. Längtar tillbaka!
Reser jag aldrig utan: Necessär & Iphone
Favorithotell: The PuLi Hotel & Spa i Shanghai
Favoritreseapp: Den väderapp som visar bäst väder på destinationen:)
Flygbolag som jag åker helst med: Väljer ju kortast väg till bäst pris, men mina bästa flygupplevelser har varit med Qatar och SAS.
Favoritdestination: Tulum i Mexiko & Camps Bay i Sydafrika
Min drömresa: Se vildhästarna i Mongoliet
Detta vet vi inte om dig: Trots min flygrädsla loopat med ett väldigt litet flygplan över Skanörs Kyrka nere på Skanör/Falsterbo näset:)

Kommentarer är stängda.