Annons:

Annons:

Inför TNM2020: ”Platsen är fullständigt unik”

Kristina Kappelin är sedan några år intendent och VD på Villa San Michele, men känd som före detta Italien-korrespondent för SVT och författare till ett gäng böcker om Italien. Hon kommer till Travel News Market den 5 november för att få fler att upptäcka Villa San Michele. - Villa San Michele är ett stycke svenskt kulturarv som så speciellt att den faktiskt måste upplevas. 

HÄR BOKAR DU DIN PLATS PÅ Travel News MARKET HELT GRATIS

Varför ska Villa San Michele vara med på Travel News Market den 5 november?

Vi vill på ett mer aktivt sätt leta efter besökare som kan vara särskilt intresserade av att se och uppleva Axel Munthes fantastiska villa på Capri. Här finns allt man kan önska sig: skönhet, historia, trädgård, mat och dryck och ett fint konsertprogram.

Vem på mässan vill ni helst träffa?

Vi vill gärna träffa temarese-arrangörer som inriktar sig på till exempel konsthistoria, huset Bernadotte, litteratur, trädgård, klassisk musik, trekking och natur. Vi vill också komma i kontakt med dem som arrangerar företagsevent respektive privata evenemang som bröllop. Villa San Michele kan hyras för evenemang. Platsen är fullständigt unik och kan länkas till många teman.

Berätta om situationen för er just nu?

Liksom alla andra inom turism och kultur, har vi haft en djup svacka 2020. Därför vill vi öka kunskapen om vad vi kan erbjuda och träffa branschfolk både för att sälja in Villan och för att utbyta information och erfarenheter.

Nåt mer ni vill säga?

Det fanns en tid när det var ett måste för en svensk som reste till Neapel-bukten och Amalfikusten att besöka Villa San Michele, som ju tillhör Sverige. Vi vill gärna att det ska kännas så för svenska turister igen. Villa San Michele är ett stycke svenskt kulturarv som så speciellt att den faktiskt måste upplevas. 

****

Namn: Kristina Kappelin

Titel: Intendent och VD på Villa San Michele (fd Italien-korrespondent för SVT)

Familj: Man och vuxen dotter

Bor: På Capri, vägg i vägg med Villa San Michele

Senaste resa: Före pandemin reste familjen till Vietnam och Singapore

Reser jag aldrig utan: En god bok

Favorithotell: Hotel Laurin i Bolzano

Favoritreseapp: Google Maps

Flygbolag som jag åker helst med: Lufthansa

Favoritdestination bortom min egen: New York

Min drömresa: Sydamerika

Detta vet vi inte om dig: Just det

HÄR BOKAR DU DIN PLATS PÅ Travel News MARKET HELT GRATIS

Kommentarer är stängda.

STRICCT TRAVEL expanderar!
Sista ansökningsdag:
8 oktober 2021
På nytt jobb

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.