Annons:

Annons:

Inför #TNM2021: “Äntligen får vi mötas igen”

En av hundratalet utställare på Travel News Market den 11 november är SKÅL INTERNATIONAL. Här berättar president Björn Arvidsson varför de är med och vem de vill träffa.

Varför ska SKÅL INTERNATIONAL vara med på Travel News Market den 11 november? 

Skål International är världens största nätverk för professionella inom resor och turism. SKÅL International Stockholm bildades redan 1934. Självklart ska vi träffa våra medlemmar på Travel News Market men också träffa blivande medlemmar, som vi vet har stor nytta av nätverket, oavsett om de är nya eller erfarna inom resor och turism.

Vem på mässan vill ni helst träffa? 

Både gamla och nya medlemmar. Och från hela Sverige! I Sverige har vi bara en klubb idag men det borde finnas minst tre till och både i norra och södra Sverige. Som i alla aktiva nätverk måste SKÅL också ständigt fylla på med nya entusiastiska medlemmar

Berätta om situationen för er just nu?

I Europa har Skål International en stark tillväxt i Europa där starka turistländer upptäckt att de måste bygga nya nätverk, nya affärsrelationer och komma åt nya marknader när pandemin slagit sönder mycket av gamla mönster. Jag ska själv bygga nya nätverk på årsmötet för Europa i Venedig i oktober av just detta skäl.

Nåt mer ni vill säga? 

Bli medlem i SKÅL International och ta del av vårt fina aktivitetsprogram med allt från intressanta föreläsningar om aktuella ämnen inom vår industri, studiebesök, kulturevenemang, resor, kräftskiva, jullunch och en massa annat nyttigt och skoj. Slutligen: Äntligen får vi mötas igen! Ser fram emot Travel News market!

**************

Namn: Björn Arvidsson

Titel: President

Familj: Singel

Bor: Arvika, Värmland

Senaste resa: Köpenhamn

Reser jag aldrig utan: Hemlängtan

Favorithotell: Sheraton, Stockholm (ett andra hem just nu)

Favoritreseapp: haha, Värmlandstrafiken! Sedan 2 månader ovärderlig!

Flygbolag som jag åker helst med: SAS

Favoritdestination bortom min egen: Köpenhamn

Min drömresa: Jag vill tillbaka till New Orleans. Den staden lever min musik!

Detta vet vi inte om dig: Utbildad öldomare, passionerad ölbryggare men har på andra sidan en gång sprungit ett maraton under 3 timmar.

HÄR ANMÄLER DU DIG!

Det är gratis att gå som besökare. 
Vill ditt företag synas på mässan. Klicka här.

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Travel Consultant till Winberg Travel
Sista ansökningsdag:
5 november 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.