Annons:

Annons:

Inför #TNM2021: ”Vi flyger med världens yngsta flygplansflotta”

Vem på mässan vill Aeroflot Russian Airlines helst träffa?  – Vi siktar på att träffa de få professionella resekonsulter som ännu ej insett vilken fantastisk SKYTRAX 4-Star service och produkt Aeroflot erbjuder, säger Johan Magnus Eriksson, försäljningschef Norden. Aeroflot är en av hundratalet utställare på Travel News Market den 11 november på Stockholm Waterfront.

Varför ska Aeroflot Russian Airlines vara med på Travel News Market den 11 november? 
– Vi är här för att träffa professionella resekonsulter och kollegor i branschen. Aeroflot är ett av få flygbolag som har fortsatt flyga under pandemin och som har återhämtat sig bäst. Vi flyger numer nästan uteslutet till och från nya Terminal C, en helt ny och fräsch upplevelse för att sedan fortsätta den ”Bästa vägen till Asien” med nya flaggskeppet Airbus A350-900. 
Vem på mässan vill ni helst träffa? 
– Vi siktar på att träffa de få professionella resekonsulter som ännu ej insett vilken fantastisk SKYTRAX 4-Star service och produkt Aeroflot erbjuder.
Berätta om situationen för er just nu?
– Vi flyger med världens yngsta flygplansflotta av samtliga storflygbolag till nya destinationer som; Punta Cana, Maldiverna, Seychellerna, Cancun, Colombo, Bangkok, Dubai och de flesta andra destinationerna i världen.
Nåt mer ni vill säga?
– Vill ge en eloge till Henrik Johansson, Event Manager för Travel News Market 2021, han utför inte endast sitt jobb, utan han gör det med kärlek, inget är omöjligt attityd, flexibilitet och en stor portion humor.
Vill också gärna skänka en tanke till de branschkollegor som gått bort i pandemin, inchecknings- och säkerhetskontroll personal på Arlanda samt andra kollegor i branschen som avlidit av pandemin eller av andra skäl.
 ****


Namn: Johan Magnus Eriksson
Titel: Försäljningschef Norden 
Familj: Träffar någon, en dotter Linnéa Christine Märta Nichols-Eriksson 25 år
Bor: Stocksund 
Senaste resa: Istanbul
Reser jag aldrig utan: En positiv inställning och insikten att det viktigaste är ej vad som sker under resan eller livet för den delen, utan istället hur man reagerar och vad man gör utav varje situation.
Favorithotell: W Hotels eller Airbnb
Favoritreseapp: Flightradar
Flygbolag som jag åker helst med: Aeroflot Russian Airlines, Air France.
Favoritdestination bortom min egen: Moskva
Min drömresa: Tillsammans med kvinnan i mitt liv.
Detta vet vi inte om dig: Jag reser hellre till en charmlös industristad utan turister än till en allt för turistisk destination, det är de sanna, genuina upplevelserna jag önskar uppleva.

Varmt välkommen till Travel News Market den 11 november. Det är gratis att gå som besökare: HÄR ANMÄLER DU DIG!
Vill ditt företag synas på mässan: Klicka här

Kommentarer är stängda.

Israels TB söker PR specialist
Sista ansökningsdag:
8 december 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.