Annons:

Annons:

Inför TNS Digital: ”Det blir ingen ny revolution”

Intervju med Helena Sjögren som är Commercial Director, Growth Initiatives på Etraveli. Helena är en av talarna på Travel News Studio Digital på torsdag. I morgon är sista chansen att boka din biljett.

Boka din plats HÄR!

Vem är du och varför ska man lyssna på dig?

Jag är en trebarnsmamma som älskar att hänga med familjen i ishallen eller runt en fotbollsplan på fritiden. Min digitala karriär började runt millenieskiftet på Aftonbladets nätupplaga, därefter så gick jag vidare till att jobba på flera teknologiintensiva startups. Den röda tråden i alla mina roller genom åren har varit att utveckla solida affärsmodeller och i ett tidigt skede vara med och bygga organisation och lönsamhet. För sju år sedan hade jag förmånen att börja jobba på Etraveli där jag idag jobbar på koncernnivå med olika tillväxtprojekt på global nivå.

Förklara Etravelis på max tre meningar? 

Etraveli är Europas näst största OTA och har sedan starten år 2000 expanderat till 72 länder och finns nu på 40 språk med 21 olika varumärken. Vår huvudstrategi är att vara bäst i världen med att hjälpa kunderna hitta de bästa flygbiljetterna.

Reseindustrin var en av de första näringsgrenar att bli digitala. När kommer nästa stora revolution?

Jag tror inte att vi skall förvänta oss en stor revolution likt den när Internet blev tillgängligt för folk i allmänhet. Vi kan konstatera att utvecklingen har aldrig gått snabbare än den gör nu och det finns inget som talar för att tempot skall avstanna. Utveckling är något som pågår inte något som man skall vänta på.

Namn: Helena Sjögren

Titel: Commercial Director, Growth Initiatives

Familj: Tre söner och och en man

Ålder: 42

Bor: Nacka

Senaste resa:  Mallis

Favorithotell: Bor helst inte på samma hotell två gånger. Gillar att testa nya saker.

Favoritfärjebolag: Destination Gotland

Favoritreseapp: Booking.com

Flygbolag som jag åker helst med: Emirates

Favoritdestination: Ammarnäs i Västerbotten

Min drömresa: Roadtrip längs USAs västkust med familjen.

Detta vet vi inte om dig: Att jag längtar efter att få tid till att återuppta mitt fiskeintresse och att ta med mina tvillingkillar på detta (lillkillen måste lära sig simma först innan han får följa med)

Boka din plats HÄR!

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.