Annons:

Oman ny titelsponsor på Travel News Market 2024

Travel News Market firar sitt sjunde år med en ny titelsponsor: Ministry of Heritage & Tourism of Sultanate of Oman.  - Det är fantastiskt att Oman väljer att samarbeta med oss och det stärker mässan i sin roll som Nordens ledande och största event för reseindustrin, säger Travel News vd och ägare Nils Norberg.

Travel News Market arrangeras den 2 december som vanligt i Stockholm Waterfront Congress Centre mitt i stan. 

– Det är stort intresse för mässan i år. Vi har ett högt bokningstryck och ligger över förra årets beläggningsgrad. Det är inte omöjligt att vi når all time high, både vad det gäller internationella utställare och vår nya avdelning Meet Sweden med svenska leverantörer och destinationer.  

Travel News Market har de senaste åren gått från traditionell free floating till förbokade möten i det internationellt etablerade digitala verktyget: Converv. Det innebär att leverantörer får relevanta möten med rätt köpare. 

– Vår affärsidé är inte att sälja kvadratmeter och montrar utan förbokade möten mellan köpare av resor och möten och leverantörer, förklarar Travel News vd Nils Norberg.

På TNM 2023 gjordes över 1500 möten mellan kvalificerade köpare av resor och utställare.

– Det är roligt att Oman, som var titelsponsor även på världens största resemässan ITB Berlin tidigare i år, har förtroende också för vårt event som är något mindre. Vi tackar för Omans förtroende och ska göra allt för att överträffa deras förväntningar, säger Nils Norberg vd på Travel News

Oman på ITB i Berlin.

– Oman har blivit en succé och vi ser ett enormt intresse för destinationen från hela Norden. 2023 var ett bra år och vi ökade antalet ankomster med nästan 100 procent. Vi ser redan tendenser att även 2024 blir ett bra år, avslutar Christine Engen, nordisk representant för Oman. Redan nu på onsdag den 17 april klockan 17-22 finns det möjlighet att lära sig mer om Oman på deras Roadshow på Fotografiska museet i Stockholm. Anmäl dig här.

LÄS MER OM TRAVEL NEWS MARKET 2024 HÄR!

Kommentarer är stängda.

Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024