Annons:

Regga dig på mässan – snart öppnar mötesbokningen

Hög tid att anmäla sig till Travel News Market den 10 november. TNM är Nordens största och viktigaste professionella mötesplats för reseindustrin. Snart öppnar mötesbokningen och bara de med registering får gå på den stora festen på Operakällaren...

ANMÄL MIG TILL TRAVEL NEWS MARKET HÄR!

Paulina Lund mässgeneral, hur går det med planeringen inför Travel News Market? 

Det går bra, vi ser ett stort intresse från branschen, både från Sverige och de andra nordiska länderna. I år har vi lanserat olika buyer program där man kan kvalificera sig för olika förmåner som till exempel, flyg, boende, tillgång till buyers lounge med mera. Det är ett sätt för oss att se till att vi har de bästa köparna på plats och optimera ROI till våra kunder. 

Luke Boulton and Paulina Lund är årets mässgeneraler.

Vad händer nu? 

Vi kommer snart att öppna vårt nya mötesbokningssytem där utställare och besökare kan förboka sina möten, det här kommer att bli en stor förbättring från tidigare år! Vi kommer även att släppa biljetterna till Travel News Market festen i början av nästa vecka. I år hålls festen på Operaterassen, vi har ett begränsat antal biljetter så om man vill vara med så får man vara lite snabb. Det är bra att veta att man måste registrera sig till Travel News Market innan man kan boka en biljett till festen. 

Vad är dina planer den närmsta tiden? 

Nästa vecka åker vi hela Travel News teamet till Göteborg för vårt Business Forum, det ska bli roligt att få träffa våra kunder på plats. Sen blir det mycket jobb och fix inför Travel News Market, inte mycket mer än en månad kvar nu så det är slutspurten! 

ANMÄL MIG TILL TRAVEL NEWS MARKET HÄR!

Kommentarer är stängda.

VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024