Annons:

Resurs Bank: Reseindustrin är viktig för oss

Här berättar Therése Serman, Key Account Manager, på Resurs Bank varför man var med och sponsrade Travel News Market och deltog som utställare.

Varför var Resurs Bank med på Travel News Market den 11 november både som utställare och sponsor? 

Reseindustrin är en viktig bransch för oss och med vår långa erfarenhet kan vi skapa riktigt bra och anpassade erbjudanden. Nu när hela branschen öppnar upp igen var Travel News Market en utmärkt plats för oss att skapa nya kontakter och relationer på. Vi tror starkt på branschen och då vi ofta marknadsför oss genom våra partners var Travel News Market ett ypperligt sätt att synliggöra vårt varumärke.

Vem i reseindustrin vill ni nå med era produkter? 

Jag skulle säga alla typer av resebyråer, arrangörer och flygbolag. Vi har en bra automatiserad lösning för resebranschen och just resor har ett bra snittköp som vi vet av erfarenhet driver delbetalning och på så sätt också ökad försäljning för våra partners. Vi ser ett stort behov även inom nöjen och upplevelser, vilket förstärkts nu under pandemin när många familjer valt att ”hemestra”.

Vi har skapat oss bra insikter och erfarenheter från retailbranschen som har varit kärnan i vår verksamhet under många år. Nu ser vi att behovet även finns i resesegmentet och fler aktörer tittar på mer flexibla och anpassade finanserings- och betalningslösningar.

Berätta om situationen för er just nu?

Vi genomför just nu en av bolagets största transformationsresor där vi bland annat bygger ett helt nytt molnbaserat banksystem, man kan säga att vi bygger en ny bank i banken. Detta öppnar upp för att vi kan erbjuda ännu bättre lösningar och att vi snabbt kan göra förändringar och anpassningar, vilket gynnar både våra partners och deras kunder.

Nåt mer ni vill säga, utveckla nåt ni vill få fram:-)

Vi får mycket fin återkoppling och feedback från våra befintliga partners som upplever att vi har bra anpassade lösningar och som ser oss som en samarbetspartner och inte bara en betalleverantör.  Detta var en av många faktorer som avgjorde att vi signerade vår senaste partner inom resebranschen.

Namn: Therése Serman    

Titel: Key Account Manager/Sales Team Lead            

Familj: Man och två söner

Bor: Sundets Pärla, Helsingborg

Senaste resa: Hundfjället på skidsemester med familjen

Reser jag aldrig utan: Min mobil

Favorithotell: Ellery Beach House

Favoritreseapp: Tripadvisor

Flygbolag som jag åker helst med: SAS

Favoritdestination bortom min egen: New York

Min drömresa: MaldivernaDetta vet vi inte om dig: Jag är en riktig schlagerfantast och älskar musicquiz av alla dess slag.

Kommentarer är stängda.