Annons:

Så var Travel News Market

170 utställare från hela världen och runt 1 200 besökare möttes igår på Travel News Market i Stockholm Waterfront Congress Centre. "Det bästa jag har varit med om", säger en av utställarna.

Travel News Market lanserades i fjol i Friends Arena i Solna. När det igår var dags för andra upplagan hade mässan inte bara växt utan också flyttat till Stockholm Waterfront Congress Centre mitt i huvudstaden. Här samlades 170 utställare och cirka 1 200 besökare i vad som beskrevs som en mycket lyckad dag, enligt de som Travel News talade med.

– Jag hade många relevanta möten bokade inför mässan, sedan har det bara fyllt på. Och det har varit bra möte med operatörer, journalister och bloggare, säger Jessica Lithén, B2B-managager på Visit Britain.

Johan Magnus Eriksson, försäljningschef för Aeroflot i Skandinavisk och Finland:

– Det har varit mycket bra, det bästa jag har varit med om faktiskt. Vi har träffat rätt folk och allt har varit mycket proffesionellt. Aeroflot kommer definitivt tillbaka nästa år.

Nytt för årets mässa var seminariescenen Speakers corner där branschrepresentanter fick tala i 15 minuter var på temat hållbarhet.

Läs mer om Travel News Market i nästa nummer av papperstidningen som kommer ut i månadsskiftet november/december. Håll också utkik efter fler bilder från mässan här på travelnews.se

Kommentarer är stängda.