Annons:

Solens rike kommer till Travel News Market

Japan National Tourism Organization ska förstås vara med som en av 150 utställare på Travel News Market nu på torsdag den 9 november. Här berättar Lisa Kujabi Pascall varför.

“Vi vill visa allt som Japan står för, upplevelsemässigt, gastronomiskt och kulturellt”

Varför ska Japan National Tourism Organization (JNTO) vara med på Travel News Market den 9 november?

– Solens rike – Japan – står högt på mångas bucket-list, och förutom sin underbara mat och fantastiska gästfrihet är Japan ett land med otroligt mycket spännande kultur, aktivt semesterutbud och många möjligheter till avkoppling. Japan öppnade igen efter pandemin för lite över ett år sedan, och det är oerhört viktigt att resebyråer och arrangörer är uppdaterade om de senaste nyheterna och trenderna från Japan, samt det ständigt utökade flygschemat. Det finns ett stort uppdämt behov av att resa till Japan och det märks framför allt att majoriteten av flygen det kommande halvåret redan upplever en otroligt hög bokningstakt.

Vem på mässan vill ni helst träffa? 

– På Travel News Market kommer vi att knyta nya kontakter, både med besökarna och andra utställare, och självklart träffa gamla bekanta i nätverket. Framför allt vill vi visa allt som Japan står för, upplevelsemässigt, gastronomiskt och kulturellt, samt hur man enklast reser till och runt i landet.

Berätta om situationen för er just nu?

– JNTO öppnar sitt nordiska kontor i Stockholm nästa vår, och personal och lokal är redan på plats. Kana och Yu från kontoret kommer också att närvara vid montern på Travel News Market, så kom gärna förbi och välkomna dem till Stockholm. 

Nåt mer ni vill säga?

– Vi skickar gärna med en liten ”Visste du att…”: Den japanska ramensoppan innehåller mycket kolhydrater och en del fett – men är också en intensiv smakupplevelse – faktiskt ren umami. Rätten har fått sitt namn från de gula nudlarna med samma namn, som är en del av grundingredienserna i Ramen. På 1800-talet kom soppan från Kina till Japan och har sedan dess förfinats till den delikatess den är idag.

Lisa Kujabi Pascall

Namn: Lisa Kujabi Pascall

Titel: Representation Nordic Countries

Familj: Min man och 2 gulliga sönder. Jag har också en fantastisk tvillingsyster!

Bor: Skødstrup, Danmark

Senaste resan: Södra Frankrike

Reser aldrig utan: Hörlurar

Favorithotell: Jag har bott på många bra hotell, så det är svårt att säga. Men jag gillar små, trendiga men samtidigt mysiga – som har något unikt. Gärna något som förvånar lite, och gör en ansträngning för att gästerna ska känna sig välkomna.

Favoritapp för resor: Tripadvisor och Google

Flygbolag jag föredrar att resa med: Jag hade en riktigt bra och exklusiv upplevelse med Emirates när jag var i Indonesien – som jag fortfarande minns 😊 Men annars är jag inte så kräsen, så länge det är direkt och billigt 😉

Mexico

Favoritdestination bortom min egen: Mexiko

Min drömresa: Alaska, Peru och Guatemala  

Det här är vad vi inte vet om dig: Dans var en stor del av mitt liv fram till jag var runt 20. Jag dansade de flesta genrer, som disco, hiphop, cheerleading och street dance – allt man kan tänka sig! 😊 Ibland drömmer jag om att börja dansa igen…

Här kan du som vill besöka Travel News Market registerera dig.

Related PR på Grand Travel Award

Kommentarer är stängda.

Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024