Annons:

Stöd återuppbyggnaden av Ukrainas reseindustri – kom till Travel News Market

Svenska Resebranschföreningen och Travel News bjuder in media till ett seminarium om hur Sverige kan bistå Ukraina med återuppbyggnaden av deras rese- och besöksnäring. En delegation från Ukraina deltar i Sveriges största resemässa Travel News Market under parollen "visit Ukraine after the victory". Mässan genomförs torsdagen den 9 november på Stockholms Waterfront Congress Centre och seminariet startar 10:30.

Den ryska invasionen är förödande för folket i Ukraina. Landet kämpar för sin självständighet och frihet.

Före kriget bidrog den ukrainska turismen avsevärt till landets ekonomi med drygt 13 miljoner besökare.  Idag är den ukrainska reseindustrin mer eller mindre utplånad. Svenska Resebranschföreningen har tillsammans med Travel News bjudit in representanter från den ukrainska reseindustrin till Travel News Market. Svensk reseindustri står bakom våra kollegor i Ukraina i arbetet med återupptagandet av resandet till och från Ukraina så snart det är möjligt. Under Travel News Market kommer vi att hålla ett seminarium där vi kommer att beskriva varför det är viktigt att stödja den ukrainska resebranschen och peka på konkreta åtgärder som Sverige kan vidta för att göra det. Vi kommer också att kunna lära oss mer om Ukraina som ett fantastiskt resmål att utforska.

Seminariet kommer att inledas med ett kort anförande av Gunnar Hökmark, fd europaparlamentariker och initiativtagare till måndagsrörelsen för Ukrainas frihet.

När programmet är slut finns det möjlighet för media att ställa frågor

Seminariet är kl 10:30 – 11:30 i den stora lokalen A03 på Stockholms Waterfront Congress Centre

OBS För att komma in till mässan behöver man registrera sig som media i förväg via denna länk.

Kommentarer är stängda.

Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024