Annons:

Stort intresse för Travel News Market

Den 9 november är det dags för andra upplagan av Travel News Market. Det blir en heldag på Stockholm Waterfront Congress Centre och redan nu är antalet utställare fler än i fjol.

Runt 160 företag och destinationer har i dagsläget bokat utställarplats på Skandinaviens ledande resebranschmässa Travel News Market, som i år äger rum på Stockholm Waterfront Congress Centre den 9 november. Det betyder att Travel News Market redan nu har fler utställare än i fjol.

– Tack vare fjolårets framgångar beslutade vi att lägga Travel News Market i en större och mer central lokal i år. Det visade sig vara rätt, för trots att efterfrågan på utställningsplatser är större i år är det fortfarande inte fullbokat, säger Andréas Näsman, projektledare för Travel News Market.

Nytt för i år är också att mässan pågår under heldag (mellan 10 och 17), att utställare förutom att hyra ståbord också kan bygga sin egen monter samt att Travel News tillhandahåller en plattform där utställare och besökare kan boka möten.

En annan nyhet är seminariescenen, Speakers Corner, där man kan boka tid och göra sin röst hörd.

– Det enda kravet är att man pratar om hållbarhet, säger Andréas Näsman.

SNABBFAKTA TRAVEL NEWS MARKET
– Tid: 9 november mellan klockan 10 och 17.
– Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre i centrala Stockholm.
– Utställare kan precis som i fjol hyra ståbord. Nytt för i år är att det även går att hyra golvyta och bygga egen monter eller beställa Travel News standardmonter.
– På kvällen blir det branschfest på Café Opera tillsammans med Flight Club och Air France-KLM och Dominikanska republikens turistbyrå.

Besökare anmäler sig gratis här.

Utställare anmäler sig här.

2 kommentarer

  1. agneta.b.hermansson@gmail.com: Hej, Jag heter Agneta Hermansson, mitt Booking number : 8403938 till Travel News Market den 9 november 2017 Stockholm. Jag avbokar härmed min anmälan och registrering, då jag av personliga skäl inte kan deltaga. Med vänlig hälsning Agneta Hermansson
    • Andréas Näsman: Tråkigt att du inte kan komma. Men ett plus i kanten för att du är så ordningsam. Vi ses framöver!