Annons:

Annons:

”TNM är ett perfekt tillfälle att stärka relationer”

Katja Stellmo är Product Manager på Ticket. Den 5 november kommer hon att vara på Travel News Market på Stockholm Waterfront Congress Center. Vill du ge oss ditt bästa TNM-minne?  - Förgående års TNM med full lokal och energifylld atmosfär, förenat med intressanta diskussioner och möten mellan nya kontakter. Det var tider det.

BOKA DIN PLATS HELT GRATIS PÅ TRAVEL NEWS MARKET HÄR

Varför vill du gå på Travel News Market i år?
Bygga och stärka relationer. Som hos många andra har möten digitaliserats och TNM är ett perfekt tillfälle att stärka relationen med befintliga leverantörer och skapa nya givande relationer ansikte mot ansikte. Viktigt att diskutera med andra inom branschen för att utvecklas och inspireras.

Vem vill du helst träffa? 
Generellt flygbolag. Men även de utställare som jag kan finna inspiration av, där diskussion kan generera nytänkande och nya insikter för att utveckla och optimera mitt dagliga arbete..

2020 är året som reseindustrin aldrig glömmer. Vad ska reseindustrin göra för att överleva?
Samarbeta för reseindustrin, vi alla går igenom denna kris och tillsammans är starkt där vi kan uppmuntra och lära oss av varandra. Men framförallt förmågan att anpassa sig efter den nya marknaden (hur den nu kommer se ut?).
Vill du ge oss ditt bästa TNM-minne? 
Förgående års TNM med full lokal och energifylld atmosfär, förenat med intressanta diskussioner och möten mellan nya kontakter. Det var tider det.

——
Namn: Katja Stellmo
Titel: Product Manager
Familj: Dotter
Bor: Strängnäs
Senaste resa: Warszawa
Reser jag aldrig utan: Hörlurar
Favoritreseapp: Flygbolagens för smidig incheckning
Flygbolag som jag åker helst med: Det flygbolag som tar mig till destinationen snabbast
Favoritdestination bortom min egen: Svalbard och Paris
Min drömresa: Kryssning i Antarktisk eller bila mellan italienska vingårdar.
Detta vet vi inte om dig: Var som 12-åring konferencié och jury på Sthlm Filmfestival Junior.

BOKA DIN PLATS HELT GRATIS PÅ TRAVEL NEWS MARKET HÄR

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.