Annons:

Travel News Market: Las Vegas ordnar AW

Las Vegas är tillbaka på Travel News Market, nu med en ännu större satsning.

Las Vegas gör precis som i fjol och ställer ut på Travel News Market.

– Skandinavien är en viktig och växande marknad för Las Vegas, mycket tack vare att det har blivit enklare att ta sig dit från de skandinaviska länderna. Därför tycker vi att det är viktigt, att synas på och stötta Skandinaviens största b2b-event för resebranschen. Travel News Market är en fantastisk plattform för oss, där vi når ut både till nya och väletablerade kontakter, säger Hanna Johansson på Related som är nordisk representant för Las Vegas Convention and Visitors Authority, LVCVA.

Las Vegas ökar sin satsning på årets Travel News Market med ett mingel där utvalda gäster bjuds på dryck och plockmat.

– Vi vill ta tillfället i akt och tacka alla våra partners inom resebranschen. Efter den tunga händelsen för några veckor sedan fick Las Vegas och Las Vegas Convention and Visitors Authority stor uppbackning och kärlek både från turister, lokalinvånare och resebranschen. Valet föll på en gemensam after work, ett koncept som passar bra ihop med vårt varumärke, säger Hanna Johansson.

Efter minglet öppnar Las Vegas för en klassisk after work för alla mässans besökare.

Läs hela utställarlistan här.

SNABBFAKTA TRAVEL NEWS MARKET

– Tid: 9 november mellan klockan 10 och 17.
– Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre i centrala Stockholm.
– Utställare kan precis som i fjol hyra ståbord. Nytt för i år är att det även går att hyra golvyta och bygga egen monter eller beställa Travel News standardmonter.
– På kvällen blir det branschfest på Café Opera tillsammans med Flight Club och Air France-KLM och Dominikanska republikens turistbyrå.

Besökare anmäler sig gratis här.

Utställare anmäler sig här.

Kommentarer är stängda.