Annons:

Travel News Market storsatsar på Tech

Årets upplaga av Travel News Market, Nordens största B2B-mötesplats för reseindustrin den 9 november på Stockholm Waterfront Congress gör en storsatsning på Travel Tech. Det väntas Mer an 150 utställare från stora delar av världen. Här förklarar mässgeneral Luke Bolton varför och vad besökarna kan förvänta sig.

“Vi adderar produkter inom allt från betalningslösningar, distribution, AI, AR och VR, big data och data mapping”

HÄR BOKAR DITT FÖRETAG EN MONTER 

Och här kan du som vill besöka Travel News Market registerera dig.

Varför gör TNM denna satsning? 

– Teknik har förändrat organisationer över hela linjen med underhållning, sjukvård och utbildning för att nämna några av de mest uppenbart påverkade. Processen för många av dessa branscher har varierat från smärtsam och komplex till ännu mer så. 

Resebranschen är inte annorlunda och har sin egen uppsättning specifika utmaningar. Differentiering är ett problem med många företag som säljer samma produkt, för att inte tala om äldre system, automatiserad marknadsföring, integritet och säkerhet och listan kan göras lång. 

Vertikalen för reseteknik innehåller en mängd olika kategorier, men en sak som binder dem samman är att de alla tänjer på gränserna för vad som är möjligt och tillsammans driver de utvecklingen av rese- och turistindustrin som helhet. Därför måste vi se till att relationerna stärks och att kommunikationen mellan parterna underlättas. Det är där TNM kommer in i bilden. 

“Därför arbetar vi på TNM för att föra samman dessa människor, för att skapa en väg framåt och bättre förstå vad vi kan uppnå tillsammans”

Vad är det för bolag som kommer hit och vad erbjuder de?

– TNM är redan hem för rese- och turistorganisationer från hela världen och över hela branschens bredd från nationella och regionala turistråd, inkvarteringsleverantörer, flygbolag och transportoperatörer, DMC:s och försäkringsleverantörer för att nämna några. 

Traditionellt sett har vi på TNM även företag inom den tekniska vertikalen som betjänar branschen. Vi anser dock att eftersom dessa företag driver på utvecklingen och underlättar för branschen, måste vi använda vår position för att hjälpa till att möjliggöra kommunikation och relationer mellan parterna till förmån för alla. 

Det innebär att vi adderar produkter inom allt från betalningslösningar, distribution, AI, AR och VR, big data och data mapping för att bara nämna några.

Travel News Market 2022

Vem vill företagen träffa?

– Det finns inte många, om ens några, områden i branschen som på något sätt berörs av teknik och därför blir den enkla ekvationen mellan säljare och köpare suddig. Till att börja med måste teknikleverantörerna etablera och utveckla relationer och förståelse med alla våra traditionella och nya rese- och turistleverantörer. Till detta kommer att många av dessa företag har nya roller, särskilt inom e-handel. 

Därför arbetar vi på TNM för att föra samman dessa människor, för att skapa en väg framåt och bättre förstå vad vi kan uppnå tillsammans.

HÄR BOKAR DITT FÖRETAG EN MONTER 

Och här kan du som vill besöka Travel News Market registerera dig.

Kommentarer är stängda.