Annons:

Annons:

Travel News Market planerar att köra i november

Travel News Market har på bara några år blivit en självklar mötesplats i reseindustrin i Norden. Förra året mässa besöktes av över 1500 personer och hade över 200 utställare.

2020 präglas förstås av Corona-epidemin, men till hösten räknar vi med att restriktionerna har lättat och att vi kan genomför vårt event. Datum är den 5 november och platsen är precis som tidigare år Stockholm Waterfront Congress Centre. Året 2020 har ju hittills präglats av en rad inställda event, senast igår bestämdes att IPW i Las Vegas ställs in.
– Vi lider med alla företag i reseindustrin som kämpar för sin överlevnad och vi hoppas att mässan kan bli av. Så fort restriktionerna hävs så kommer det att finnas ett uppdämt behov av att få göra affärer och träffa sina kollegor i branschen, säger Travel News vd Nils Norberg.

Boka din monter på mässan här.

Nils Norberg hälsar välkommen och berättar om Travel News Market som är den 5 november 2020.

5 kommentarer

  1. Solveig: Är det Vår Mässa eller Vårmässa? Liten fundering!
    • Travel News: Mässan är alltså i november. Och ja det är vi på Travel News som äger "vår" mässa. Men nu är det tydligare i rubriken. Alla är välkomna till vår mässa och målet är att skapa den bästa mötesplatsen i reseindustrin.
  2. Vera Vager: Säkert vårmässa i november. I Coronatider är allt möjligt. ;)
  3. Vera Vager: Har ni inte redan gjort det?!
    • Reporter: Jo, vi vill meddela och försäkra branschen och intressenter om att planeringen fortlöper trots det nuvarande läget i industrin. 5 november är satt datum för årets Travel News Market.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.