Annons:

Annons:

Trippus etablerar sig i USA

En av världens största fastighetsmäklarfirmor, amerikanska Keller Williams, tecknar ett treårigt avtal med Trippus. Travel News arbetar i dag med Trippus bland annat på Travel News Market och Travel News Studio.

Keller Williams har en omfattande mötes- och evenemangsverksamhet, och därtill ett stort antal utbildningsprogram. Årligen arrangeras flera hundra event med hundratusentals deltagare, det är ca. 10–15 gånger större volymer än Trippus typiska storföretagskunder i Skandinavien.

– Det här innebär vårt stora genombrott i USA, säger Martin Klöfver ansvarig för nya marknader på Trippus. Under de senaste två åren har vi jobbat med en etablering på den amerikanska marknaden och responsen från potentiella kunder har varit fantastisk. Vår tjänst uppskattas verkligen av amerikanska eventarrangörer. Det känns både spännande och roligt att ta oss an ett så storskaligt uppdrag, säger Klöfver avslutningsvis.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.