Annons:

Annons:

Tyskland huvudsponsor på Travel News Market

Tyskland går in som huvudsponsor på Travel News Market. - Vårt mål är att berätta om Tyskland som en hållbar destination. När du flyger till Tyskland, flyger du inte långt, och landet ligger så nära på att du kan komma hit med bil. Du kan resa till Tyskland utan att belasta miljön, säger Bo Lauridsen regionchef för Tysklands turistbyrå i Norden.

Här bokar du din plats på mässan. Helt gratis.

Resande från Norden till Tyskland ökar. Från Sverige har övernattningarna vuxit med 8,3 procent enligt den senaste mätning i januari 2019.  

Travel News Market har på tre år blivit en av Nordens viktigaste mötesplatser för den professionella reseindustrin. Förra året kom 210 utställare från hela världen till Stockholm Waterfront Congress Centre. Mässan besöktes av 1200 personer. I år går mässan av stapeln den 7 november. Från och med nu kommer mässan att heta “Travel News Market by Germany”.

 

 

Marknadsföringen av Tyskland utgår från ett tema per år. 2019 är det Bauhaus, nästa år blir det Beethoven. Samma år blir det även ett naturtema.

– Tyskland är ett land med en bra infrastruktur som gör det lätt resa miljövänligt, säger Bo Lauridsen regionchef för Tysklands turistbyrå i Norden.

Varje år sedan 35 år tillbaka arrangerar man en workshop för den nordiska marknaden. I år kommer den att ske dagen före mässan på Stockholm Waterfront Congress Centre. Sedan stannar man kvar och deltar på mässan.

Bo Lauridsen, Regional Manager Nord Ost Europa.

 

– Det kommer 35 partners från hela Tyskland. Det är både destinationer och hotell. 20 av dem kommer att stanna på mässan. Många av aktörerna är miljöcertifierade, så vårt tema om hållbarhet går igen även här. Vårt mål är att knyta nya och ännu bättre kontakter med resebyråer i Sverige, säger Bo Lauridsen regionchef för Tysklands turistbyrå i Norden.

Andreas Näsman, mässgeneral på Travel News Market:

– Detta är ett stort steg för mässan att vi får in en huvudpartner som bidrar med många utställare och besökare från hela Norden. Vi ser gärna att flera länder, destinationer och organisationer lägger arrangemang i anslutning till mässan. Vårt mål är att bli en självklara mötesplatsen för reseindustrin i Norden.

 

Här bokar du din plats på mässan. Helt gratis.

Kommentarer är stängda.

Detur söker Nordic Sales Director
Sista ansökningsdag:
26 februari 2020