Annons:

Annons:

Välkommen att anmäla dig till Travel News Market

Nu öppnar vi bokningen för besökare till Travel News Market. Runt 70 utställare väntar på besökare från resebranschen. Årets mässan blir den 5 november på Stockholm Waterfront Congress. - Vi kommer att genomföra ett corona-säkert event. Vi tycker det är viktigt att alla vi i branschen visar att går att mötas tryggt och säkert, säger Nils Norberg vd på Travel News.

Anmäl dig helt gratis här!

Årets Travel News Market kommer inte att bli som de tidigare mässorna. Sedan starten för fem år sedan har mässan varje år vuxit rejält. Förra året var det över 200 utställare. I år blir det på grund av corona en mindre tillställning och förstås en mässa utan mingel och handskakningar. Istället blir det mycket handsprit och förbokade möten och vi försöker att begränsa free flow. Besökarna kommer att ledas runt i Stockholm Waterfront Congress i en IKEA-slinga. Utanför själva mässhallen i foajén kommer det att finnas bord och stolar uppställda för spontana möten eller om man vill sitta och arbeta med sin dator mellan sina möten. 

Den bild är från förra årets mässa då man fick stå nära varandra. I år blir det bara sittande möten.

– Vi hälsar alla i branschen varmt välkommen till mässan. Detta blir en unik möjlighet att upprätta hålla sina kontakter och få senaste nytt från hela världen. Vi har fått fantastiskt respons under arbetet med mässan och vi känner att Travel News Market fyller en extra viktigt funktion detta år. Vi måste själva visa att vi kan mötas på ett säkert sätt, annars blir det svårt för reseindustrin att övertyga sina kunder att det går, säger Nils Norberg, vd på Travel News.

Anmäl dig helt gratis här!

 

Kommentarer är stängda.

Room Republic söker VD
Sista ansökningsdag:
15 oktober 2021
STRICCT TRAVEL expanderar!
Sista ansökningsdag:
8 oktober 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.