Annons:

Annons:

Vi vill gärna träffa dem som säljer och paketerar resor

Därför ska Malta vara med på Travel News Market den 11 november. Här svarar Helene Hofverberg från Related på vår mässenkät

Varför ska Malta vara med på Travel News Market den 11 november? 

Travel News Market är en viktig mötesplats för oss och en bra plattform för branschen. Vi kommer hit för att träffa nya och gamla samarbetspartners samtidigt som vi vill inspirera fler till att kika närmare på Malta och allt spännande som den lilla önationen har att erbjuda. För oss är det också viktigt, att visa att det är okej att ge sig ut och resa igen. Att våga resa och mötas. Det budskapet behöver vi föra ut gemensamt.  

Vem på mässan vill ni helst träffa? 

Vi vill gärna träffa dem som säljer och paketerar resor. Vi upplever att fler och fler fokuserar på resor till Europa och dem vill vi gärna träffa och inspirera. Självklart vill vi även träffa dem som redan säljer resor till Malta med stort engagemang – både gamla och nya samarbetspartners. 

Berätta om situationen för er just nu?

Malta är en av de nationer som varit ledande i Europa när det kommer till vaccinering och har haft tydliga inreseregler från start. I dagsläget är det krav på vaccinbevis för att resa in i landet (för alla över 12 år). 91% av befolkningen är fullvaccinerade och livet börjar allt mer återgå till det normala.  

Nåt mer ni vill säga?

Travel News Market en viktig mötesplats för oss och vi hoppas innerligt att mässan kan bli av som planerat i år. Det finns ingen liknande plattform i Skandinavien där vi kan träffa så många potentiella samarbetspartner på en gång. Samtidigt är det väldigt givande att möta andra från branschen och kanske få lite nya idéer och tankar. 

 ****

Namn: Helene Hofverberg

Titel: Nordisk representant för Malta Tourism Authority

Familj: Gift, 2 barn

Bor: Solhem, Spånga (Stockholm)

Senaste resa: Sommarhuset i Värmland. Det har varit svemester för hela slanten sedan pandemin startade.

Reser jag aldrig utan: Mobiltelefon

Favorithotell: Svårt att välja ett. Älskar såväl boutiquehotell som att hyra eget boende. Miramare Apartments & Suites i La Spezia i Italien är en klar favorit. Och Farmer Houses på Maltas systerö Gozo – charmigt och autentiskt. 

Favoritreseapp: hotels.com

Flygbolag som jag åker helst med: Det flygbolag som tar mig snabbast till destinationen.

Favoritdestination bortom min egen: Miami

Min drömresa: Ta med familjen till Jamaica

Helene Hofverberg, Related

Vill du också ha en monter på den största kommersiella mötesplatsen i resindustrin? Boka in dig HÄR!

Kommentarer är stängda.

Travel Consultant till Winberg Travel
Sista ansökningsdag:
5 november 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.