Annons:

Annons:

”Vi vill sprida positivism om vår favoritdestination Sydafrika”

Den 5 november i år kör vi Travel News Market som vanligt på Stockholm Waterfront Congress Centre. Men det blir ett corona-säkert event med bara förbokade möten och väldigt mycket handsprit. En av utställarna är Propel Africa, DMC i Sydafrika. Här berättar grundaren Pernilla Landstedt om varför de är med och läget i Sydafrika just nu.

Varför ska Propel Africa vara med på Travel News Market den 5 november?
För att sprida positivism om vår favoritdestination, Sydafrika, samt berätta vilka magiska upplevelser vi kan erbjuda till ett fantastiskt pris nu när den lokala valutan är rekordlåg mot kronan.

Vem på mässan vill ni helst träffa?
Både gamla och nya kunder för att bland annat berätta att vi numera även gör FIT’s. Inte bara grupper som tidigare.

Allt vet inte vad ni gör –  berätta, vad är Propel Africa?
Vi är en svenskägd lokalagent på plats i Kapstaden sedan 22 år och specialiserar oss på skräddarsydda resor för grupper och individer med fokus på Sydafrika men också de angränsande länderna – Namibia, Zambia, Zimbabwe, Botswana, Mozambique, Eswatini (f.d Swaziland) och Lesotho. Vårt team kan ge offerter på svenska, danska, norska, finska, portugisiska, spanska och engelska förstås.

Ni har ju varit på mässan flera gånger. Varför?
Vi prioriterar den personliga kontakten och tycker att det är extremt viktigt att träffa våra kunder i verkligheten, skapa en relation med nya kunder och inte bara ha kontakt virtuellt. Dessutom är Travel News Market välorganiserad och en värdig efterträdare till TUR där vi ställde ut i 15 år.

 

Namn: Pernilla Landstedt
Titel: VD & Ägare
Familj: Pelle min man sedan 32 år & partner i bolaget, barnen Julia 21 & Jojo 18 samt hunden Indi 4 (En ”kåkstadsvovve” från Khayelitsha som vi tog hand om under ”lockdown” och som vi numera har adopterat)
Bor: Camps Bay utanför Kapstaden
Senaste resa: Vandring på 3000m höjd i Drakensbergen (Sydafrika & Lesotho)
Reser jag aldrig utan: Mina löparskor
Favorithotell: Hotel Gridlon Pettneu am Arlberg i Österrike
Favoritreseapp: Google maps
Flygbolag som jag åker helst med: Swiss
Favoritdestination bortom min egen: Stockholms skärgård på sommaren & St Anton på vintern
Min drömresa: Japan med familjen för skidåkning och Tokyo
Detta vet vi inte om dig: Jag valde bort en potentiell karriär som professionell fotbollspelare till förmån för resebranschen.

Det är kostnadsfritt att besöka Travel News Market, reservera din plats i god tid, registrera dig HÄR

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.