Annons:

“Vi vill träffa resebyråer och researrangörer i Norden”

RateHawk är en av hundratalet utställande företag på Travel News Market den 10 november. Här berättar Henrik Johansson, Business Development Manager Sweden på bolaget vad RateHawk gör och vem de helst vill träffa.

“Magiskt att se alla igen fulla av energi, se affärer göras och nya kontakter knytas samt full fart på dansgolvet på festen efteråt”

BOKA DIN PLATS PÅ TRAVEL NEWS MARKET HÄR!

Henrik Johansson, Business Development Manager Sweden på RateHawk, varför ska ni medverka på Travel News Market den 10 november i år?

RateHawk bildades 2016 och finns sedan länge med personal i många länder i världen. Nu finns vi även på plats i Sverige och det är mitt jobb att informera landets resebyråer om vårt eminenta bokningssystem, produkt och priser. Fokus är service, senaste tekniken och bred tillgänglighet. Det är första året på TNM för RateHawk och min chef, Darya Romanova från Riga, kommer och ser fram emot att träffa alla inom den svenska reseindustrin.

Grattis till ganska nytt jobb, hur är det?

Stort tack, Viggo! Jag är ansvarig för RateHawk i Sverige sedan i somras och glad att åter träffa goda vänner på resebyråerna som börjat boka framförallt hotell och transfer i vårt system. Det känns verkligen bra att vara åter i hetluften. Och minst sagt bra tajming, då det råder högtryck på resebyråerna!

BOKA DIN PLATS PÅ TRAVEL NEWS MARKET HÄR!

Vem vill du helst träffa på Travel News Market?

Vi vill gärna träffa resebyråer och researrangörer i Norden som vill jobba med en innovativ och servicevänlig leverantör av hotell, transfer och flygbiljetter. Förboka möte med oss!

“Att boka hotell och transfer, skall gå snabbt!”

Du representerar RateHawk, varför ska man använda er när man bokar många hotellrum?

Förutom bred produkt, konkurrenskraftiga priser, god tillgänglighet och ett eminent bokningssystem, så vill jag slå ett slag för vår goda service. Ett exempel är till exempel att RateHawk kontaktar hotellen och återbekräftar alla hotellbokningar så att resebyråerna slipper detta. Det blir färre missförstånd och problem. Säljarna uppskattar att de hittar de hotell, rumstyper och transfers till låga priser och att det går snabbt att boka!

Exakt vad gör ni som era konkurrenter inte gör?

Våra konkurrenter gör det bra och viktigt med lokal representation i Sverige och med aktiv personal som finns tillgängliga då resebyråsäljarna behöver dig. Vi är bra på service, extremt snabba och erbjuder den senaste tekniken i vårt system. Men viktigast är ju alltid att erbjudan bred produkt, bra priser, tillgänglighet och ett pålitligt system. Att boka hotell och transfer, skall gå snabbt!

Hur mår hotellbranschen efter corona?

Branschen mår bra och har återhämtat sig rejält när det gäller såväl privat-, affärs- och konferensgäster. Dessutom får hotellen mycket bra betalt för sina rum numera, men självklart har deras omkostnader ökat markant. Problemet kvarstår att inte hitta kompetent personal till många hotell, framförallt till hotellköken.

Vill du ge oss ditt bästa TNM-minne?

Måste nog säga att det var ifjol när mässan åter blev av efter att blivit inställd i sista minuten 2020. Magiskt att se alla igen fulla av energi, se affärer göras och nya kontakter knytas samt full fart på dansgolvet på festen efteråt.


 ****

Namn: Henrik Johansson

Titel: Business Development Manager Sweden

Familj: Hustru och två barn samt två Cocker Spaniels

Bor: I härliga Gamla stan i Stockholm

Senaste resa: Ibiza privat, Riga med jobbet

Reser jag aldrig utan: Hörlurar och musik

Favorithotell: Svag för Grand Hotel i Stockholm

Favoritreseapp: ratehawk.com

Flygbolag som jag åker helst med: Qatar Airways, Emirates, Lufthansa och Norwegian Air Shuttle. Vill tillägga att jag gärna också reser med SJ, när tåget är det bästa alternativet.

Favoritdestination bortom min egen: Älskar Ibiza

Min drömresa: Gärna Asien tillsammans med familjen med sol, bad, dykning och Formel 1

Detta vet vi inte om dig: Styrelseledamot och klubbmästare i SKÅL Stockholm, stolt ambassadör av New Hope Reseindustrins Barnfond samt lagledare i Djurgården fotboll.

BOKA DIN PLATS PÅ TRAVEL NEWS MARKET HÄR!

Kommentarer är stängda.