Annons:

Annons:

”Viktigare än någonsin att visa alla kunder att WebBeds står starkt”

Här berättar WebBeds Peter Wihlborg, Sales Manager Sverige & Norge, varför man deltar på Travel News Market i Stockholm den 5 november i Stockholm.

Varför ska Webbeds vara med på Travel News Market den 5 november? 

– Det är viktigare än någonsin att synas och visa alla befintliga och framtida kunder att WebBeds fortfarande står starkt, att vi fortsatt är samma pålitliga partner som innan pandemin.

Vem på mässan vill ni helst träffa? 

– WebBeds jobbar med alla typer av bolag inom reseindustrin som säljer övernattningar. Det ska bli intressant att se om några nya upplägg och affärsidéer har kommit fram under pandemin. Vi vill självklart också träffa alla våra befintliga kunder som säljer affärs-, privat- och gruppresor och höra hur de ser på framtiden.

Allt vet inte vad ni gör –  berätta, vad är Webbeds?

– WebBeds är en av världens största B2B leverantörer av hotellrum till resebranchen. Vår ägare Webjet Limited är börsnoterat i Australien där även bolagets huvudsäte finns. I Norden marknadsför vi framför allt två av våra fem varumärken; Sunhotels och Totalstay. Vår ambition här är att vara marknadsledande genom hög lokal närvaro och personlig service i tillägg till vårt omfattande utbud av boenden och tekniska lösningar. 

Ni har ju varit på mässan många gånger. Varför?

– Syns man inte så finns man inte. Exponering av WebBeds är viktigt då det gemensamma varumärket fortfarande är ganska färskt på den nordiska marknaden. Vi tror på det personliga mötet och bygga bra och långsiktiga affärsrelationer med våra kunder.

Namn: Peter Wihlborg

Titel: Sales Manager Sverige & Norge  WebBeds Europe

Familj: Släktningar i Danmark

Bor: Nacka/ Stockholm

Senaste resa: Köpenhamn

Reser jag aldrig utan: Mitt pass, min telefon och mitt goda humör 

Favorithotell: Clarion Hotel Post Göteborg

Favoritreseapp: Norwegian

Flygbolag som jag åker helst med: Norwegian 

Favoritdestination bortom min egen: Punta Cana – Dominikanska Republiken

Min drömresa: När jag var cirka 10 år var jag på tre veckors safariresa till Kenya & Tanzania med mina föräldrar. Jag fick uppleva ”The Big Five” och den stora migrationen av vandrande djur. En upplevelse som alltid kommer finnas med mig.

Detta vet vi inte om dig: Jag har jobbat åtta år utomlands för Ving som bla destinationschef i Gambia & Bulgarien. Jag känner mig 100% dansk men har svenska som mitt andra språk. Jag har bott nästan halva mitt liv norr om Köpenhamn i Hørsholm som ligger upp längs kusten mot Helsingør.

En kommentar

  1. Henrik: Bra WebBeds! Nu gäller det att vi på alla sätt ”kick startar” igång vår industri igen! Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.