Annons:

Annons:

Viktigare än någonsin att vara med på Travel News Market

Därför ska Qatar Airways vara med på Travel News Market den 11 november. Här svarar Christian Deresjö på vår mässanenkät.

Varför ska Qatar Airways vara med på Travel News Market den 11 november? 
Det här året kommer vi att dela monter med Qatar Tourism. Ett utmärkt sätt för oss att tillsammans med dem berätta om de senaste nyheterna om Qatar Airways och landet Qatar, som satsar mycket på turism och sport. I år känns det viktigare än någonsin att vara med på Travel News Market och äntligen få träffa branschkollegor IRL för att tillsammans bygga upp en stark framtid.

Vem på mässan vill ni helst träffa? 
Jag tycker att alla möten på mässan kommer att vara positiva, vi har ju träffat alldeles för lite folk det senaste året och jag saknar dynamiken i fysiska möten. 

Varför ska man resa med Qatar Airways? 
Det senaste året har vi investerad mycket i säkerhet för resenären, vilket bland annat har resulterat i utmärkelsen ”5-star Covid Airline”. Vi är även extra stolta att ha fått utmärkelsen ”Airline of the Year” av Airline Ratings vilket visar att vi alltid lyckas leverera hög kvalitet. Idag flyger vi till mer än 140 destinationer med en ung och miljövänlig flygplansflotta.

Senaste nytt från Qatar Airways?
Vi har precis förlängd vår omtyckta flexibla resepolicy för att vi vet att det är mycket viktigt även framöver.

Ni har varit med tidigare på mässan. Ge oss ett fint minne?
Främst är det en bra blandning av både utställare och besökare, mixat med intressanta seminarier och givetvis annonseringen av de nominerade till Grand Travel Award. Vi har under åren knutit viktiga kontakter och funnit värdefulla partners på mässan.

Förra gången hade vi en bakgrundsbild i vår monter från vår fina Business Class och den var flitigt använd att ta selfies framför, då det såg ut som att man var fysiskt ombord. 

Namn: Christian Deresjö
Titel: Regional Manager Northern Europe
Familj: Fru och 2 barn
Bor: Liljeholmskajen
Senaste resa: Aten med jobbet, precis innan gränserna stängdes
Reser jag aldrig utan:  Teckningar från barnen
Favorithotell: Bara med min fru åker jag helst till St. Regis Doha – deras brunch är fantastisk. Med hela familjen vill jag gärna åka tillbaka till Sharq Village i Doha
Favoritreseapp: Flight Radar
Flygbolag som jag åker helst med förutom mitt eget: BRA
Favoritdestination bortom min egen: Rabac i Kroatien 
Min drömresa: Visa elefanterna för mina barn i Kenya eller Tanzania
Detta vet vi inte om dig: Jag är en inbiten fiskare

En kommentar

  1. Ulla: Qatar är en diktatur! Undvik Qatar Airways. Svara

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
STRICCT TRAVEL expanderar!
Sista ansökningsdag:
8 oktober 2021
På nytt jobb

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.