Annons:

Annons:

Vings vd Magnus Wikner kommer till Travel News Studio på mässan

Programmet till Travel News studio på mässan är klart. Sist in i det fullspäckade programmet är Vings Vd Magnus Wikner. Han kommer att intervjuas av Travel News chefredaktör Viggo Cavling klockan 12.30. Hur ska bolaget behålla sin position som nummer i Norden när det gäller charter?

I år sker mässan seminariedelen Travel News Studio en trappa upp till lokalen A2. Det är ett fullspäckat program med hearings med Kammarkollegiet och Trafikanalys om resegarantilagen och den nya lagen om varningstexter på resereklam. Peter Ruskin kommer från Brittiska ambassaden och berättar om Brexit. 

Det blir en stor debatt om utvecklingen av svenskt flyg och en debatt om hållbart resande. Dagen inleds med ett SBTA-seminarium med rubriken “Tåg framför flyg i jobbet, hur gör vi det möjligt?” Programmet avslutas med att vi presenterar vinnarna i Destination 2020 och de nominerade i Grand Travel Award. Den galan kör vi som vanligt på Grand Hotel i Stockholm den 13 februari 2020.

Här hittar du hela programmet.

2 kommentarer

  1. Kent: Rockstjärnestatus på Magnus W! Svara
  2. Undrande: Nummer? Ja....2 i Sverige? Norge? Danmark? Finland? Europa? Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA
Tur & Retur söker erfaren resesäljare
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Försäljningschef till Europaweekend
Sista ansökningsdag:
26 januari 2020
Jambo Tours/TEMA söker biljettör
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Säljare till Möten och Event
Sista ansökningsdag:
14 februari 2020