Annons:

Tui: Sommarens bokningar närmar sig 2019 års nivå

Researrangören Tui meddelade på onsdagen att bokningarna för sommaren 2022 väntas närma sig nivåerna som syntes under 2019. Det rapporterar Wall Street Journal. Bokningarna inför sommaren ligger i nuläget på 80 procent av 2019 års nivå och bolaget förväntar sig en stabil utveckling för året baserat på fortsatt god efterfrågan och hävda restriktioner.

”Folk vill resa, vi ser efterfrågan i bokningarna och räknar med en bra sommar 2022 vid TUI”

Bolaget uppger vidare att nyckelmarknader inte har påverkats av kriget i Ukraina men att bokningarna i nordiska länder samt Polen har varit mer dämpade sedan kriget startade. 

”Vi är på rätt spår och trenden är intakt. Folk vill resa, vi ser efterfrågan i bokningarna och räknar med en bra sommar 2022 vid TUI. Företaget är smalare, mer digital och mer effektivt efter pandemin och transformationen”, sade bolagets vd Fritz Joussen i en kommentar.

En kommentar

  1. Trött på TUI...: Okritisk igen... Är detta i procent? Copy paste journalistik? För om man kollar vad TUI flyger så flyger de 50% av 2019.... Så då får de nog ha en del människor på på vingen :-) Rätt så troligt att TUI kommer styckas upp snart..... enligt rykten.
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024