Annons:

Tui ställer in resor från Landvetter till Bulgarien

Resebolaget TUI ställer in samtliga sju avgångar från Landvetters flygplats till Bulgarien i sommar, skriver Göteborgs-Posten.

Bolagets presschef Adam Györki förklarar beslutet med att man fått veta att det saknas personal för incheckning och bagagehantering.

– Det här har vi aldrig varit med om förut, det är första gången det händer, säger han till tidningen.

Resenärer som berörs har erbjudits alternativa resor till bland annat Mallorca, Grekland och Cypern. De som ändå vill resa till Bulgarien kan resa från Köpenhamn.

4 kommentarer

  1. Nisse: Sämsta ursäkten på länge... är väl bättre att erkänna att Bulgarien inte säljer.... Granne med Ukraina etc. Det är inget som branschen inte vet om. Rätt så dåligt faktisk att skylla på flygplatsen för detta. Dock inte oväntat från det hållet. Alltid någon annans fel.
  2. Dr upplyst: Varför ljuger man det är en skam, Tyvärr verkar det signifikativt för vissa kulturer.
  3. Captain: Håller med om att det ofta ska skyllas på annat. Men i det här fallet vet jag att det stämmer som TUI säger. Flygbolaget som de hyrt in för dessa flighter har inte lyckats kontraktera handlingbolag på Landvetter då de säger sig inte ha kapacitet att ta in nya flyg.
  4. Olle: Men ett kontrakt med handlingen är väl ändå på plats långt innan man öppnar linjen. Och dessutom finns det mer än bara ett handlingbolag på Landvetter.
komoot is searching for a Partnerships & Sales Manager
Sista ansökningsdag:
29 februari 2024
VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024
Är du vår nya stjärna? Snart öppnar Scandic Södra Kajen
Sista ansökningsdag:
27 februari 2024