Annons:

Annons:

Tui stänger 166 resekontor i Storbritannien och Irland

Det tyska resebolaget Tui planerar att stänga 166 resekontor i Storbritannien och på Irland med anledning av den minskade efterfrågan på resor, skriver Reuters.

Totalt berörs 900 anställda av beslutet. Merparten av dem kommer att fortsätta arbeta med reseförsäljning hemifrån eller få nya arbetsuppgifter, enligt den tyska resejätten.

2 kommentarer

  1. Tim: Otroligt att det tog tills 2020 och en pandemi innan ett sådant beslut togs. Välkommen in i den digitala världen UK Svara
  2. Marcus Andersson: Håller med dig Tim, även om det såklart är tråkigt för alla de eldsjälar som jobbar i dessa butiker. Förhoppningsvis kommer vi se en ökad digitalisering hos TUI UK och de som önskar boka med ett ansikte framför sig kommer då uppsöka en större generell resebyrå, tex Flight Centre eller annan motsvarighet till Ticket i UK. Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.