Annons:

Annons:

TUI storsatsar på Zanzibar

Dykvänligt, autentiskt, trendigt och exotiskt är bara några av orden som beskriver paradisön och den nya storsatsningen Zanzibar. Upplev Afrikas djur i det vilda, med safari i någon av nationalparkerna på fastlandet. Från och med november 2020 kommer TUI att erbjuda direktflyg och ett brett utbud av hotell till en av Afrikas mest åtråvärda destinationer, enligt ett pressmeddelande.

Zanzibar är en ögrupp där huvudön Unguja är i ungefär i samma storlek som Öland, men rymmer många spännande upplevelser. Här kan du njuta av alltifrån vita sandstränder till marknader och kryddträdgårdar. För resenären som uppskattar lite mer liv och rörelse är den välbevarade staden Stone Town värd ett besök. Staden är inte bara listad på Unescos världsarvslista utan också känd som Queen-sångaren Freddie Mercurys födelsestad. På endast tio timmar tar du dig till Zanzibar med TUIs direktflyg.

-Vi storsatsar nu på Zanzibar då vi har upplevt ett enormt intresse hos våra resenärer kring denna destination. Oavsett om du vill uppleva safari med familjen, kitesurfa med en vän eller njuta av vita sandstränder med din partner har Zanzibar allt detta, säger Adam Györki, kommunikationschef på TUI i ett pressmeddelande.

Zanzibar är ytterligare ett resmål i TUIs satsning på destinationer i Afrika, som redan inkluderar Egypten, Marocko, Kap Verde, Tanzania, Mauritius, Seychellerna och Gambia. Resenärerna kommer att kunna välja bland cirka 35 hotell, alltifrån lite mindre boenden till populära koncept som TUI Blue, Blue Star och RIU.

Upplev Afrikas djur i det vilda, i samband med storsatsningen på Zanzibar erbjuder TUI också fyra olika safaripaket till Tanzanias fastland. Safariturerna pågår mellan 2–4 dagar i Lake Manyara, Selous, Ngorongo Crater eller Serengeti, där resenärerna får chans att uppleva Afrikas fantastiska djur i det vilda.

-Vi ser att efterfrågan på upplevelser ökar och är därför väldigt glada över att kunna erbjuda ett sådant flexibelt safaripaket till våra kunder, som ofta vill tillbringa några dagar för att utforska den afrikanska naturen, säger Adam Györki.

Kommentarer är stängda.

Visitnorway söker en Branschspecialist
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021
Senior Sales Operations Agent to Qatar
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.