Annons:

Annons:

Amerikadag på Fort Swanson i Osby 2 mars

Lördagen den 2 mars arrangeras vår årliga Amerikadag för 17:e gången. Ingen annanstans i Sverige finns lika mycket information samlat om USA. Turistmyndigheter från mer än 30 delstater och städer finns på plats bl.a. Alaska, Hawaii, Chicago, Kalifornien, fem stater i Klippiga Bergen och en stor delegation från Florida. Södern satsar stort och dussinet stater finns på plats liksom allt populärare musikstaden Memphis. Dessutom flygbolag, kryssningsrederier, biluthyrare, hotell och försäkringsbolag. Vi håller 15 föredrag om olika resmål och resor.

Plats: Fort Swanson, V. Storgatan 32 i Osby. Tid: 09.30-16.00

Thomas Pettersson
Thomas Pettersson gillar att resa i Amerika och berättar reseminnen som bara han kan.

Amerikadagen hålls i vårt westerninspirerade kontor Fort Swanson med häftig miljö. Det stora intresset från både utställare och besökare gör att vi även håller föredrag på en närbelägen biograf. Vi räknar med 1 000 besökare från hela södra Sverige. För den som planerar en resa till USA är ett besök hos Swanson´s den 2 mars ett måste.

Mer än 40 år som Amerikaarrangör
Vi är nu inne på vårt 42:a verksamhetsår som amerikaspecialist och en konsekvent satsning på kvalitet märks bl.a. på att vi varit nominerade till Sveriges bästa specialistarrangör alla 27 gånger arrangemanget hållits, vunnit 13 gånger och varit näst bäst 10 gånger.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.