Annons:

Ann Nyström ny destinationschef i Malmö

Ann Nyström är ny destinationschef på Malmö Turism. Hon vill se fler konkreta reseanledningar till Malmö.

Hon har en bakgrund både inom Fritidsresor och från framgångsrika Ystad Saltsjöbad, som Ann Nyström drev ihop med maken Kent Nyström 1993–2007. Nu är hon ny destinationschef för Malmö Turism och anser att det krävs genomtänkta strategier för att locka besökare, möten och kongresser till Malmö.

– Vi har en modern, ung stad som satsar mycket på hållbarhet och är i stark utveckling. Att man jobbar så pass aktivt med hållbarhet i Malmö ser jag som en av stadens största styrkor som destination, säger Ann Nyström i ett pressmeddelande.

Hon vill jobba ihop med entreprenörer och eldsjälar för att utveckla de goda idéer som finns.

– Vi behöver jobba på att få fler konkreta reseanledningar i vår stad. Det behövs anläggningar som kan locka besökare, mötesarrangörer och kongresser. Till exempel vore det spännande att ta fram en upplevelse som bygger på Malmös framgång som digital spelstad.

Ann Nyström vill också se till att fler ställen har billig och smidig tillgång till wifi.

– Malmö är en cool destination. Vi har Malmöfestivalen, Ribban, street food och Skate-VM. Om vi kan göra våra besökare till ambassadörer på sociala medier har vi bättre chans att visa upp allt detta för världen

Kommentarer är stängda.