Annons:

Apollo börjar marknadsföra och sälja Surfakademins resor

Apollo Sports fortsätter att utöka sitt utbud med förstklassiga träningsresor och inleder ett nordiskt samarbete med välrenommerade Surfakademin, enligt ett pressmeddelande.

Nordens största researrangör av sport- och träningsresor får ett ytterligare tillskott med Surfakademins destinationer, vilket utgör ett komplement till ett redan brett utbud. 

– Samarbetet med Surfakademin kombinerar passionen för surfing och mindfulness, med bekvämligheten att boka allt i ett paket. En paketresa skall vara enkel, transparent och trygg att boka. Det är en perfekt matchning som tar våra resenärer till legendariska surfdestinationer med en härlig arrangör som Surfakademin, nu i alla nordiska länder, – säger Daniel Giray, Sports Director på Apollo Sports i ett pressmeddelande.

– Vår mission på Surfakademin är att inspirera till den härliga känslan för kroppen, själen och sinnet som omger surfing och mindfulness på vackra platser runtom i världen. Nu med Apollo Sports-samarbetet når vi inte bara ut bredare i Sverige utan även till dem andra nordiska länderna och Nederländerna. Det är otroligt kul och spännande tycker vi, säger Peter Sahlberg från Surfakademin. 

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024