Annons:

Annons:

Apollo öppnar två nya sporthotell under varumärket Playitas

Intresset för aktiva semestrar har ökat de senaste åren och Apollo förutspår att efterfrågan kommer att öka ännu mer efter corona. Därför lanserar nu Nordens största arrangör av träningsresor ytterligare två koncepthotell under under varumärket powered by Playitas - naturligtvis ligger de i Grekland, enligt ett pressmeddelande.

Sedan lanseringen av första sporthotellet Playitas, Fuerteventura 2009 har renodlade sporthotell och träningsresor varit en stor framgång för researrangören. Som en konsekvens av framgången startades Apollo Sports 2013 och idag erbjuder Apollo med Apollo Sports Nordens bredaste träningskalender med tio sporthotell i sex olika länder, varav fem stycken nu ingår i Powered by Playitas kedjan.

– Intresset för träningsresor har skjutit i höjden de senaste åren och vi är mycket stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett allt mer omfattande utbud av högsta kvalitet. Våra sporthotell är utrustade med allt från olympiska pooler, tennisbanor, padel, yoga, cykling, till gruppträning av alla slag och mängder av utomhusaktiviteter. Det finns något för alla – oavsett om du är elitidrottare eller en hobbymotionär, säger Daniel Giray, nordisk sportchef på Apollo enligt ett pressmeddelande.

I sommar öppnar researrangören ytterligare två Apollo Sports-hotell: Sivota Retreat – powered by Playitas i Sivota på det grekiska fastlandet och Porto Myrina – powered by Playitas på ön Limnos. Båda hotellen kommer att erbjuda nybyggda och välutrustade gym, crossfit, gruppträning, padel, tennisbanor, cykelcenter och vattensport. Dessutom läggs stor vikt vid hög komfort, hälsosam, varierad mat och riktigt fina badmöjligheter.

Unikt för våra powered by Playitas hotell som nu öppnar i Grekland är Sports Inclusive. Sports Inclusive innebär att ett brett utbud av sport och träning är inkluderat i resans pris. Powered by Playitas filosofi är att alla som vill ska kunna frossa i träning, prova och lära nya sporter och dela träningsglädjen utan oro för extra kostnader.

– Alla hotell som ingår i powered by Playitas kedjan garanterar hög nivå på allt från service och träningsfaciliteter till infrastruktur och god mat. Både Sivota Retreat och Porto Myrinas unikitet ligger i det breda och högkvalitativa utbudet av träningsmöjligheter och att båda hotellen ligger i fantastiska omgivningar, med perfekt strandläge och kristallklart vatten, säger Daniel Giray enligt ett pressmeddelande.

Hotellens lägen är inte en tillfällighet. Både Limnos och Sivota genomsyras av Apollos grekiska DNA, äkta, småskaligt och naturskönt. Omgivningarna är utmärkta för cykling och löpning. Vandringslederna är många med varierande svårighetsgrad och badvikarna vid hotellen erbjuder ultimata förutsättningar för simning, SUP och kajakpaddling.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.