Annons:

Apollo öppnar ytterligare ett resmål på Kreta

Sommaren 2021 lanserar Apollo ytterligare ett resmål på Kreta, byn Plakias på sydkusten vid Libyska havet. Plakias är småskaligt och charmigt och bjuder in till stora naturupplevelser; karga berg och djupa raviner kantade av olivlundar, lummiga pinjeskogar och ett azurblått hav. Här inviger Apollo också ett helt nybyggt hotell, Alegria, ett nytillskott i Apollos populära portfölj av familjehotell, Mondo Family, enligt ett pressmeddelande.

Plakias, belägen på Kretas sydkust, vänder sig till både familjer och Greklandsälskare. Den lågmälda turismen och den vidsträckta stranden bidrar till Plakias charm. Resmålet är utmärkt för naturälskare med både vandringsleder och fina möjligheter till snorkling och dykning.

– Plakias ligger på den orörda, södra kusten på Kreta. Med sitt intagande läge vid en vik av Libyska havet är Plakias ett perfekt resmål för att uppleva grekisk vardagslunk, njuta av härliga bad och storslagen natur. Byns charm tillsammans med vårt nybyggda hotell Alegria, ett tillskott till våra Mondo Family, har alla förutsättningar att bli en ny semesterfavorit, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör Apollo i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024