Annons:

Aviareps vinner ungerska turistbyrån i Norden

Aviareps meddelar i ett pressmeddelande att den ungerska turistbyrån (HTA) har valt Aviareps Nordic som sin turismhandelsrepresentant i Norge, Sverige, Danmark och Finland. - Vi är mycket glada över att arbeta med Aviareps för att introducera vårt fantastiska land på den svenska marknaden och dela vår passion för Ungern, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

På senare år har Ungerns skatter varit delvis dolda för svenska besökare. Dock har den rådande situationen belyst värdet av säkra, lätttillgängliga destinationer som också erbjuder enastående möjligheter till rekreation och kultur. Kom och hänförs av Ungerns över tusenåriga historia och kultur. Tag ett djupt andetag i naturen, bada i våra varma källor och ladda dina batterier. Smaka på det unika och delikata ungerska köket. 

Dr. Zoltán Guller – CEO för ungerska turistbyrån (HTA) i ett pressmeddelande:

”Det är ett stort nöje att kunna samarbeta närmare med den skandinaviska resebranchen och mediepartners i samarbete med Aviareps. Turismen upplever extraordinära tider när säkerheten ofta spelar en nyckelroll i våra val av destinationer dit vi reser. Ungern har övervunnit sina svårigheter, tack vare snabba åtgärder av myndigheterna och en snabb anpassning till ett socialt distanserat beteende. I Ungern väntar bekväma boenden, mysiga restauranger med lokala rätter, spektakulära besöksmål och pittoreska småstäder på turister med öppna armar. Servicenivån är hög och miljön säker. När läget återigen normaliseras, ser vi fram emot att välkomna svenska gäster till Ungern! ”