Annons:

Bolt lanserar sin taxitjänst i Malmö och Lund

Den appbaserade taxitjänsten Bolt lanserades i Stockholm och Göteborg förra året. Nu fortsätter man sin expansion till Malmö och Lund enligt ett pressmeddelande.

Bolt startade 2013 i Tallinn under namnet Taxify av de estniska bröderna Martin och Markus Villig. Företaget har växt rejält och finns idag i fler än 35 länder. Nu lanserar man sin tjänst i Malmö och Lund. Redan från dag ett står förare redo att ta emot körningar i de båda städerna och under de första veckorna är kostnaden för alla resor nedsatta med 50 procent.
– Intresset från förare i sydvästra Skåne är stort. Något som säkert kan beror på att man tycker att vi har schysta villkor. Vi tar ut en lägre avgift än våra konkurrenter gör, och vi har ett bonussystem som belönar förare. Som resenär kan man även välja att dricksa sin förare efter avslutad resa, säger Albin Grkovic, Sverigechef för Bolt i ett pressmeddelande.
Idag har Bolt fler än 30 miljoner användare och enligt Albin Grkovic beror det på att man förstått värdet av att vara lokala. Som en europeisk startup som valt att fokusera på marknaderna i Europa har Bolt en bra förståelse för de lokala förutsättningarna för transport och kan lägga kraft på att göra det enklare och snabbare för människor att resa.
– Vi ser fram emot att kunna erbjuda både passagerare och förare ökade valmöjligheter. Med vår erfarenhet från olika marknader lanserar vi en prisvärd och väl beprövad tjänst som är efterfrågad av såväl förare som resenärer i Malmö och Lund, säger Albin Grkovic i ett pressmeddelande.

2 kommentarer

  1. Johan Karlsson: Alla åkare vet att Bolt använder skattepengar för att köpa marknad. De köper också marknad med att täcka förlusterna för åkarna. Ni borde granska Bolt istället för att ta deras pressmeddelanden rakt av.
    • Travel News: Vi ska titta på detta!
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024