Annons:

Clarion Hotel och Winn öppnar i Södertälje 2023

Hösten 2023 öppnar Clarion Hotel ett nytt hotell i Södertälje. Det blir hotellkedjans första i stan och målsättningen är att skapa stans populäraste mötesplats, enligt ett pressmeddelande.

På prime location, direkt vid vattnet, och med gångavstånd till restauranger, shopping och kultur så öppnar hösten 2023 Clarion Hotel i centrala Södertälje.

– Södertälje är världens huvudstad för mångfald och jag är därför oerhört glad över att vi tillsammans med Winn Hotel Group nu får möjlighet att öppna ett nytt fantastiskt hotell mitt i city. Det här är bra för alla som besöker stan och det är inte minst ytterligare ett tillskott till nöjesutbudet för södertäljeborna, säger Nordic Choice Hotels ägare Petter A Stordalen.

Clarion Hotel i Södertälje är ett samarbete mellan Nordic Choice Hotels kedja Clarion Hotel och Winn Hotel Group. Winn Hotel Group kommer i egenskap av franchisetagare driva hotellet. Sedan tidigare driver duon hotell i Gävle, Haninge, Falun och Karlskrona.

– Läget i Södertälje är perfekt. Mitt i centrum och direkt vid vattnet med strålande utsikt över sjön Maren och Södertälje kanal. Jag kan redan nu se framför mig hur bland annat den stora uteserveringen kommer att bidra till folklivet. Södertälje har länge varit en mötesplats för olika kulturer och därför ska vi skapa ett hotell med internationell känsla som knyter samman det lokala Södertälje med det internationella, säger Anders Junger, koncernchef för Winn Hotel Group.

Hotellet kommer, när det checkar in de första gästerna hösten 2023, erbjuda 200 hotellrum, ett pulserande livingroom, restauranger, barer, stor uteservering, omfattande konferensmöjligheter och plats för träning.

Fakta hotellet:
Öppnar hösten 2023
Ca 200 rum
6 konferenslokaler
Uteservering vid vattnet
Restaurang och Bar
Gym
Konsthall

Kommentarer är stängda.

Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024