Annons:

Annons:

Därför deltar Antor på Travel News Market

Vedran Susic på Kroatiska turistföreningen och ordförande för Antor deltar på Travel News Market den 5 november i år. Här berättar han om Antors deltagand, vem han helst vill träffa och att han snart kommer att prata svenska.

Boka in mig på Travel News Market HÄR!

Varför ska Antor-medlemmar vara med på Travel News Market den 5 november?

Nu efter covid är det viktigare än någonsin att vara med. Att visa att vi är ”levande” och förberedda inför 2021. Vi måste starta den positiva comebacken mot säsongen 2021 och detta är ett utmärkt sätt att göra det .

Exakt vilka kommer?

Vi håller fortfarande på att ta emot ansökningar, men nästan alla våra medlemmar är med på mässan,  bland annat Polen, Malta, Mexiko, Israel, Kroatien, Spanien, Slovakien, Norge, Portugal och många andra.

Vem på mässan vill ni träffa?

Affärspartners och media som vi inte har sett på ett tag på grund av begränsningarna. Vi är också alltid glada att få träffa nya människor.

Inte alla vet vad ni gör – säg mig, vad är Antor?

ANTOR är en förening för den nationella turistbyråns representanter i Sverige. Några av våra medlemmar har också sina marknadsföringsaktiviteter i de andra nordiska länderna och Baltikum. ANTOR har inrättats för att utbyta åsikter om frågor av ömsesidigt intresse och intressen inom resebranschen, samt för att hjälpa varandra att presentera det bästa av våra länder för den svenska publiken.

Du har varit på Travel News Market många gånger. Varför?

Mässan är ett bra ställe för mig att träffa majoriteten av mina partners på en dag utan att behöva resa runt i hela Sverige. Det är en plats där du också kan avsluta året och presentera ett nytt för alla inom branschen.

 ****

Namn: Vedran Susic

Titel: Direktör för Kroatiska turistföreningen för Norden och Baltikum, ordförande för Antor

Familj: fru och 2 barn (13 och 9 år)

Bor: Stockholm

Senaste resa: skidåkning i Italien

Jag reser aldrig utan: min telefon

Favorithotell: Hotel Kvarner Opatija

Favoritreseapp: Skyscanner

Flygbolag som jag föredrar att resa med: SAS

Favoritdestination utanför min egen: USA – Lake Tahoe

Min drömresa: Bora-Bora utan min telefon!

Vi vet inte om dig: Jag kämpar fortfarande med att lära mig svenska och jag kommer inte att ge upp.

Boka in mig på Travel News Market HÄR!

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.