Annons:

Efter pandemin ska Specialresor Unlimited fira 30 år i reseindustrin

Specialresor Unlimited i Karlstad fyller 30 år. Här berättar vd Louisa Fryklind varför bolaget överlevt så länge och att man ska fira när pandemin är över. - Det funkar utmärkt att arbeta i Karlstad och vi är stolta över att vara ett värmländskt bolag! Vi har alltid haft kunder över hela landet och är vana att jobba nationellt.

Grattis Louisa Fryklind – VD Specialresor Unlimited AB, ni fyller 30 år, hur känns det?

Tudelat! Det känns fantastiskt att vi fyller 30 år, men det är riktigt tråkigt att pandemin sätter stopp för ett större firande tillsammans med våra kunder, färdledare och samarbetspartners. Vi planerar att fira rejält när pandemin är över!

Varför har ni överlevt så länge?

Jag tror att det är flera faktorer som samverkar – en briljant och unik affärsidé, kunnig och engagerad personal och genomarbetade reseupplägg som resulterar i en mycket hög andel återkommande kunder.

Berätta, varför ska man resa med er?

Reser man med oss så får man uppleva det genuina på den plats vi besöker. Vi samarbetar med lokala entreprenörer, äter lokal mat och besöker platser man inte hade hittat fram till på egen hand. För att ha full kontroll över vad vi säljer producerar vi våra resor själva. Varje besök är handplockat av våra erfarna producenter. Vi använder oss alltid av lokala guider som ger resenärerna en inblick i såväl landets historia som dess samtid. Dessutom ingår det mesta i priset.

Hur är det nu efter corona året 2020?

Det är fortsatt tufft, men tack vare att bolaget är välskött sedan tidigare, att vi vidtagit kostnadsreducerande åtgärder samt att vi är del av en stabil koncern så har vi klarat denna enorma prövning, där intäkterna försvann över en natt.

Hur ser planen ut för 2021?

Vi ser ljust på 2021 och har anpassat vårt utbud efter situationen. Vi har passat på att bredda vår portfölj och erbjuder nu event och konferens- och personalresor i större utsträckning samt nya typer av temaresor. Just nu producerar vi resor för fullt för att vara redo när alla ressugna kunder kan resa igen. Vi tror och hoppas på en höst fylld av härliga resor med både nya och beprövade upplägg.

Ni är baserade i Karlstad. Hur funkar det?

Det funkar utmärkt och vi är stolta över att vara ett värmländskt bolag! Vi har alltid haft kunder över hela landet och är vana att jobba nationellt.

Namn: Louisa Fryklind

Titel: VD

Familj: Sonen Nicholas och en stor härlig släkt

Bor: Karlstad

Senaste resa: Albanien

Favorithotell: Albayzin del Mar i Andalusien

Favoritfärjebolag: Hurtigruten och Celebrity Cruises

Favoritreseapp: Tripadvisor

Flygbolag som jag åker helst med: SAS & Norwegian

Favoritdestination: Spanien

Min drömresa: Svalbard

Detta vet vi inte om dig: har gått vilse på världens största sandö

 

Kommentarer är stängda.