Annons:

Annons:

Enade DMC-krafter – en ny aktör i Norden

En engagerad grupp av DMC’er har slagit sig samman och bildat ett gemensamt nätverk under namnet: PLUS DMC Group. PLUS DMC Group består av utvalda unika partners som är specialiserade på den nordiska marknaden. Den nya aktören i ”Resevärlden” heter PLUS DMC Group – vars team består av nordiska medlemmar som tänker annorlunda med nordisk mentalitet och personal.

Det nya nätverkets filosofi är att man ska arbeta tillsammans för att med kollektiv kraft bli den bästa DMC’en för sina kunder på den nordiska marknaden.

”Alla aktörer i PLUS DMC Group fokuserar på den nordiska marknaden. Vi erbjuder hög kvalitet och perfekt service, allt för att våra nordiska kunder ska få den bästa hjälpen. Vi är den perfekta samarbetspartnern för nordiska kunder som söker efter en DMC i Europa då vi delar samma synsätt och mentalitet”, säger Jens Blaumeier, Managing Director för PLUS DMC Group

Drömmen att kunna erbjuda hög standard och principer med den ömsesidiga värdegrunden – ett nordiskt tankesätt – har nu blivit verklighet genom PLUS DMC Group. Att slå sig samman i detta nya gemensamma nätverk skapar möjligheter där våra kvalificerade partners kan utföra säljaktiviteter, dela kunskap med varandra, utvecklas tillsammans till att hänvisa kunder till andra partners och samtidigt behålla dem inom gruppen.

PLUS DMC Group skiljer sig också från många andra DMC’er eftersom de endast sammarbetar med andra byråer och researrangörer inom resebranschen som tydligt signalerar engagemang och professionalism. Gruppens gemensamma mission är att samla Europas bästa DMC’er som är specialiserade på den nordiska marknaden under ett tak. Allt för att med unisona krafter skapa ett starkt varumärke. De tror på att lokal expertis, kunskap och ett professionellt förhållningssätt gör skillnad, vilket garanterar att deras kunder får det bästa från varje destination.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.