Annons:

Europeiska ERV fördjupar samarbetet med Skistar

Europeiska ERV fördjupar sitt samarbete med SkiStar och blir från och med oktober 2020 huvudleverantör av de försäkringar som erbjuds på SkiStars samtliga anläggningar i Sverige, Norge och Österrike, enligt ett pressmeddelande.

Det nya avtalet omfattar en avbokningsförsäkring samt skid- och cykelåkarförsäkring. Samarbetet inleddes redan 2019 med en olycksfallsförsäkring för skidskoledeltagare där även barnpassning omfattas, men utökas nu med ytterligare tre försäkringar.

– SkiStar får förtroendet av sina kunder att stå som värd för resor till den fantastiska fjällmiljö som de har att erbjuda. Självklart är det med stolthet vi nu är en del av detta förtroende genom att se till att dessa resor blir så trygga och säkra som möjligt. För oss är detta ett mycket viktigt strategisk samarbete då vi får möjlighet att tillsammans med SkiStar skapa en relation med en målgrupp som söker en aktiv och bekymmersfri reseupplevelse, säger Andreas Sandin, Country Manager & Nordic CSO för Europeiska ERV i ett pressmeddelande.

De nya försäkringarna omfattar bland annat skydd för både egen och hyrd utrustning samt ersättning vid outnyttjad skidhyra, SkiPass eller skidskola.

– Vi vill skapa minnesvärda fjällupplevelser för våra gäster och då är trygghet och säkerhet viktigt om något oväntat skulle ske. Därför känns det mycket bra att samarbeta med Europeiska ERV som har lång och gedigen erfarenhet av just reseförsäkringar, säger Mathias Lindström, kommersiell chef på SkiStar AB i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.