Annons:

Gröna Lund bokar om alla konserter fram till midsommar

På grund av det rådande läget med coronapandemin har Gröna Lund beslutat att boka om alla konserter fram till och med den 20 juni. Alla som köper årets säsongskort kommer just nu även att få hela sommaren 2021 på köpet, inklusive alla konserter, enligt ett pressmeddelande. Gröna Lunds premiär var planerad till den 25 april, men är framflyttad tillsvidare. Så fort vi ges möjlighet kommer vi att öppna upp tivolit på ett omsorgsfullt sätt.

Alla konserter som var inplanerade fram till och med den 20 juni kommer att påverkas. Vår ambition är att i första hand hitta nya datum till så många konserter som möjligt redan senare i år alternativt nästa år. Vi kommer att jobba så hårt vi kan för att slippa ställa in en konsert.

Redan idag kan vi presentera nya datum för flera konserter där Saxon flyttas från 7 maj till 25 september, Norlie & KKV flyttas från 29 maj till 3 september och Stiftelsen flyttas från 12 juni till 10 september. Bryan Ferry har ställt in sin Europaturné, men kommer istället tillbaka till Gröna Lund den 27 maj 2021.

– Jag tror att alla har förståelse för att vi måste flytta de första konserterna med tanke på det rådande läget med corona, även om man så klart blir besviken. Många har redan köpt säsongskortet Gröna Kortet för konserternas skull. Därför har vi fattat beslut om att deras kort även kommer att gälla sommaren 2021 och alla som vill köpa Gröna Kortet nu får också hela nästa sommar på köpet. Nu håller vi tummarna för att situationen förbättras så att vi kan njuta av den resterande konsertsommaren, säger Johan Tidstrand, Gröna Lunds programchef och ägare.

Information om varje enskild konsert och nya datum kommer successivt att läggas ut på hemsidan allteftersom att arbetet med ombokningarna fortlöper.

Kommentarer är stängda.